Turşular Görücüye Çıkıyor

Turşular Görücüye Çıkıyor

Çubuk Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği“3.Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali” 15 ülkeden katılacak olan kültür grupları ile davetli heyeti Ankara’da ağırlamak için hazırlıklarını tamamladı.

Festivale özel hazırlanan dünyaca üne sahip Çubuk turşularını basına Görücüye Çıkaracak olan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca ve Çubuk Kaymakamı Mustafa Güler Turşu imalathaneleri gezdirerek turşuların yapılış öyküleri ve bu denli lezzetli olmalarının sırrını basına tüm aşamalarıyla gösterecekler. Katılmak isteyenler için Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkeziönünden araç kaldırılacaktır. Tarih: 29.08.2007 ÇarşambaSaat : 11:00 de

1. Saat 11:00 de Otobüsle Çubuk'a hareket

2. Çubuk Belediye Başkanı ve Çubuk Kaymakamı ile birlikte Turşuimalathanelerinin gezilmesi ve turşunun yapılışı hakkında basınabilgi verilmesi.

3. Basınla ortaklaşa turşu hazırlanması. (Çubuk Belediye Başkanı AdemTuğluca ve basın mensupları ile birlikte ilçede yetişen ve Türkiye’ninçeşitli yörelerinden getirtilen doğal sebzelerden, Başbakan Recep TayipErdoğan ve Yeni Cumhurbaşkanımız Abdullah Güle hediye verilmek üzere turşukurulması)

4.Katılımcılara dünyaca ünlü çubuk turşuları hediye edilmesi

5. Yöresel yemeklerden oluşan ikramlar.

Not: Katılacakların 28.08.2007 Salı mesai saati bitimine kadar aşağıda verilen telefonlara bildirmeleri gerekiyor

İrtibat : 0312 837 17 50 Fax : 0312 837 59 60 GSM : 0533 347 61 05 Çubuk Belediyesi Basın Merkezi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.