Türkiye'de Erdoğan,Çubuk'ta Tandoğan

Türkiye'de Erdoğan,Çubuk'ta Tandoğan

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Aday Adayı Şevket Tandoğan gazetemizi ziyaret ederek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

         Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Akparti Çubuk Belediye Başkan Aday Adayı Şevket TANDOĞAN Çubuk Haber büromuzu ziyaret etti ve bayram kutlaması yaptı.

         Ziyaret sırasında adaylık başvurusu yapmasının nedenlerini ve seçildiği taktirde uygulayacağı projelerini  anlatan TANDOĞAN; önemli açıklamalar'da bulundu. Türkiyede Erdoğan Çubuk'ta Tandoğan sloganıyla yola çıkan Şevket Tandoğan ,Şunları söyledi;

 

         “Ben bu memleketin çocuğuyum.Ağılcık köyünde doğdum.Geçmiş yıllarda ilçeme önemli hizmetlerim oldu. Halkımızın aydınlatılmasında ve pek çok gencimizin milli,manevi değerlerine bağlı olarak yetişmesinde katkılarım oldu. Uzun yıllarım eğitim alanında  idareci olarak geçti. Ancak; şu anda memleketime hizmet borcumu ödeyebilmem için,yaptığım önemli istişareler sonucunda tarihi bir görevin  bana düştüğünü gördüm. Bu görev:Çubuk Belediye Başkanlığı görevidir”

 

         Çubuk"ta son günlerde meydana gelen tutuklamalara  değinen Şevket TANDOĞAN: “Konu yargıya intikal etmiştir.Beraeti-zimmet asıldır.Adalet mutlaka tecelli edecektir. Arkadaşlarımıza (geçmiş olsun) diyorum. Ancak bu olaylar nedeniyle, hepimiz çok üzüldük. Çubuk bundan zarar görmüştür. Kan kaybetmiştir. Belediyemiz yaralanmıştır. İşte bu nedenle, yaraları sarmak,oluşan güven bunalımını gidermek, halkımızla bütünleşmek ve  parti içi tesanüdü korumak için bu zor ve yıpratıcı göreve talip oldum. Yani;elimi değil,başımı taşın altına koymaya mecbur oldum.” Dedi.

 

         Belediye Başkanlığına seçildiği taktirde,hayata geçireceği projeleri ve uygulayacağı yönetim ilkelerini de anlatan Şevket TANDOĞAN; Bu konuda genel hatlarıyla şunları anlattı:

 

         İdarecilik ve Belediyecilik alanında,uzun yılların deneyimine sahibim.Ayrıca başarılı bir işadamıyım. Akparti"nin Ankara il kurucusuyum. Sayın Başbakanımız ve diğer yetkililerle ayrıca Büyükşehir Belediye başkanı ve bürokratlarıyla sıcak ilişkilerim var. Tüm birikimlerimi,enerjimi, azim ve kararlılığımı çubuklu hemşehrilerimin hizmetine sunacağım.

 

         Bu görevi Cenabı-hak bana nasip ederse; ciddi,ehil,disiplinli ve inançlı bir kadroyla çok sıkı bir çalışma temposuyla kaybolan yılları telafi etmek için, var gücümüzle çalışacağız. Gelişim ve dönüşüm projeleriyle Çubuk, Ankara"nın parlayan yıldızı olacaktır.

 

         Dürüst,ilkeli ve adil yönetimle, değerli Çubuk"luların verdikleri oyları helal ettireceğim. Herkesin yüzü gülecek ve kimse pişman olmayacak. Partililerimizin ve beni destekleyenlerin başını öne eğdirmeyeceğime söz veriyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.