Türkiye Şampiyonası'nda 1 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya

Türkiye Şampiyonası'nda 1 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya

Antalya'da yapılan Budokaido Kyokushin Ashihara Kata ve Kumite Türkiye Şampiyonası'nda 5 madalya kazanan Çubuklu sporcular, ilçenin gururu oldu.

Türkiye Wushu Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Budokaido Kyokushin Ashihara Kata ve Kumite Türkiye Şampiyonası'nda 5 madalya kazanan Çubuklu sporcular, ilçelerine mutlu döndü.

Çubuk Yücelhan Spor Kulübü sporcuları, Antalya’da düzenlenen Budokaido Kyokushin Ashihara Kata ve Kumite Türkiye Şampiyonası'nda 1 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Sporcular bu başarıyla bu yıl Rusya’da yapılacak Dünya Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

Çubuk Yücelhan Spor Kulübü Başkanı Raziye Akgül, yaptığı açıklamada, şampiyonaya çok yoğun bir şekilde hazırlandıklarını ve emeklerinin karşılığını aldıklarını söyledi.

Sporcularının başarılarından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Akgül, şunları kaydetti:

"Sporcularımızdan büyük bayanlarda Aslı Delibal Türkiye birincisi, ümitlerde Beyzanur Agören ikinci, miniklerde İdil Bakır, yıldızlarda Melisa Özdemir ile büyük erkeklerde Mehmet Tuna üçüncü oldular. Sporcularımız aldıkları bu başarı ile inşallah dünya şampiyonasında Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecekler. Ben sporcularımızın dünya şampiyonasında da en iyi şekilde derece alarak bayrağımızı göklerde dalgalandıracaklarına inanıyorum. Bugünden itibaren bunun için çalışmalarımıza başlayacağız. Biz elde ettiğimiz bu başarıları başta Afrin şehitlerimiz olmak üzere tüm ilçe halkımıza armağan ediyoruz.''

29213870_10213473385822997_5004337177077743616_n.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.