Türkiye dünyada sözü geçen devlet

Türkiye dünyada sözü geçen devlet

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Çubuk'a gelen İpek, Dumlupınar Mahallesinde bir kahvehane toplantısına katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, ''ABD Devlet Başkanı Barack Obama, seçimlerden hemen sonra ilk Türkiye'ye geliyorsa dünyada sözü geçen bir devlet olduğundandır'' dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Çubuk'a gelen İpek, Dumlupınar Mahallesinde bir kahvehanedeki toplantıya katılarak Çubuk Belediye Başkan adayı Lokman Özden'e destek istedi.

Özellikle eğitim alanında yapılan yatırımlara dikkat çeken İpek, ''Sizlerin partimize yaptığınız destekle Türkiye, bugün sadece bölgesinde değil, tüm dünyada sözü geçen bir ülke konumuna gelmiştir'' diye konuştu. İpek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bugün ABD Başkanı Barack Obama, seçimlerden hemen sonra ilk Türkiye'ye geliyorsa dünyada sözü geçen bir devlet olduğundandır. Türkiye, artık ekonomide de, dış ticarette de sözü geçen bir ülkedir. Biz geldiğimizde çok büyük sorunlarla karşılaştık. Eğitimden sağlık alanına, ulaşımdan enerjiye her alanda büyük sorunlar vardı. Bakınız bu gün bu sorunların büyük oranı çözüldü.

İhtiyaçlar sınırsız, ancak imkanlar sınırlıdır. Büyükşehir Belediyesi'nin sınırları çok genişledi. Tüm genişleyen o alanlara hizmetleri götürmekte eksiklikler elbette olacak. Ancak Çubuk, alınan hizmetle birlikte çok değiştiği gibi burası da değişti ve değişmeye devam edecek''dedi.



İpek, daha sonra AK Parti Çubuk Gençlik Kollarının gerçekleştirdiği ''Sen Gençsin, Büyük Düşün'' programına katıldı. Programda, AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz ile bazı parti yetkilileri de yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum