Türk Kızılayı'ndan demokrasi nöbetçilerine ikram

Türk Kızılayı'ndan demokrasi nöbetçilerine ikram

Çubuk'da "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara Türk Kızılayı ikramlarda bulunuyor.

Türk Kızılayı Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'dan bu yana "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunduklarını söyledi.

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşların ilk günden beri yanlarında olduklarını dile getiren Koç, ’"Meydandaki vatandaşlarımızı bu kutsal nöbetlerinde bir nebze olsun rahatlatabilmek amacıyla Türk Kızılayı olarak, 10 bin bardak çorba, 14 bin bardak su, 5 bin adet madensuyu, bin 200 adet kek, bin 400 bisküvi, 800 kutu lokum ve 2 bin 500 kişilik pilav üzeri kavurma ile ayran dağıtımı yaptık. Akşam 21.00’den gece 1.00’e kadar tüm personel ve gönüllülerimizle Atatürk Parkı’nda bizde nöbet için yerimizi aldık." diye konuştu.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi yöneticilerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Demokrasi nöbetimiz inşallah pazar gününe kadar sürecek. Bölücülere, hainlere fırsat vermemek adına tüm ilçe halkımız meydanları doldurdu. Sağ olsunlar Türk Kızılayımız da ilk günden bu yana her türü desteği verdi ve vermeye da devam ediyor." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.