Türk Eğitim-Sen Ankara Toplantısı Yapıldı

Türk Eğitim-Sen Ankara Toplantısı Yapıldı

Türk Eğitim-Sen’ in 13-14 Şubat 2010 tarihleri arasında düzenlediği okul temsilcileri toplantısı Kızılcahamam Asya Termal Otelde yapıldı.

760 işyeri temsilcisinin katıldığı toplantıda; Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Eğitim-Sen Ankara Şubeleri"nin Başkanları ve okul temsilcileri  hazır bulundu. Toplantıda bir konuşma yapan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK, Türk Eğitim-Sen"de birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu vurgulayarak, ülkemizin bu güce ihtiyacı olduğunu söyledi. Sendikamızın işyeri temsilcilerinin desteğine ihtiyacı olduğunu ifade eden KONCUK, “Bu teşkilat Türkiye demektir. Çocuklarımız için, bu desteğe ihtiyacımız vardır. Geleceğimiz ve varlığımızın devamı için birbirimize destek olalım, güçlenelim” dedi. Prof. Dr. İsmail Üstel işyeri temsilcilerine “İkna" nın İnşası” ve “ Üye, Aday Üye İlişkilerinde Mükemmellik” konulu eğitim verdi ve şube yönetim kurulları ile işyeri temsilcileri kendi aralarında  yaptığı toplantının ardından  Genel Başkan"ın kapanış konuşmasıyla sona erdi.

 

Türk Eğitim-Sen Çubuk Temsilcisi Mustafa HALİ toplantının olumlu bir havada geçtiğini ve çok yararlı olduğunu belirterek  Çubuk"tan  katılan okul temsilcilerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.