Tüp Depoları Şehir Dışına Kalkıyor

Tüp Depoları Şehir Dışına Kalkıyor

Çubuk'ta şehir içerisinde tehlike arz eden LPG bayilerine ait tüp depoları meskun mahal dışına çıkarılıyor.


Yıllardır Çubuk'un en önemli sorunları arasında zikredilen "Tüp depoları" sorununa son nokta konuldu ve tüp depoları daha geniş ve şehir merkezinden uzak bir alana taşınıyor.

Şehir içinde satışa sunulan tüp gazların neden olacağı muhtemel tehlikeleri önlemek ve tüp depolarını bir çatı altında toplamak amacıyla çalışma başlatan Çubuk Belediyesi, belirlenen yerde çalışmayı başlattı. Şehir merkezinde tehlike arz eden tüp depolarının kaldırılacağını belirten Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden,"" LPG depolama ve satış yerleri şehir merkezinde faaliyet göstermekte. Yeşil Çubuk Parkı yakının da bulunan eski depolar şehir merkezinde halkın can güvenliğini tehdit ederken hem de görüntü kirliliği oluşturuyor. LPG depolama ve satış yerleri ile ilgili yönetmelik gereği bu tür yerlerin şehir merkezlerinin dışında iskan alanlarından uzakta bir yerde bulunması gerekir. Depolar için yıkım kararı alındı. Ancak esnafımızın da mağdur olmaması için Yıldırım Beyazıt Mahallesi"nde meskun mahal dışında bulunan boş arazide yeni depolama alanı yapımına başladık. Yeni tüp depoları çok kısa bir zaman içerisinde yapımı tamamlanacak"" dedi

Tüplerini koymak için depoları kullanan tüp satıcıları ile birlikte hareket ettiklerini ifade eden Başkan Özden, Belediye olarak bu alanda çalışmalara başladık ve en kısa zamanda LPG depolarını buraya taşıyacağız. Başkan Özden, insan hayatını etkileyen konulara daha duyarlı yaklaştıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum