Tuncay Acehan, ’’İnşallah kazanan Çubuk olacak’’

Tuncay Acehan, ’’İnşallah kazanan Çubuk olacak’’

Çubuk’ta yerel seçimlerin ardından Ak Parti’den Belediye Başkanı seçilen Dr. Tuncay Acehan, makamında tebrikleri kabul ederken, yapılan hizmetlerle birlikte inşallah kazananın Çubuk olacağını söyledi.

Çubuk’ta yerel seçimlerin ardından Ak Parti’den Belediye Başkanı seçilen Dr. Tuncay Acehan, makamında tebrikleri kabul ederken, yapılan hizmetlerle birlikte inşallah kazananın Çubuk olacağını söyledi. 

tuncay-acehan4-003.jpg30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinde Çubuk Belediye Başkanı olan Tuncay Acehan, Ankara’nın ilçeleri arasında birçok ilçeden aldığı yüksek oy oranları ile liderliği göğüsledi. 

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Belediye Başkanlık makamında tebrikleri kabul etti.

tuncay-acehan5-002.jpg

Tebrikleri kabulde konuşan AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş, sıkı bir seçim kampanyası dönemi geçirdiklerini belirterek, Ak Parti teşkilatlarına ve kendilerine gönül verenlere teşekkür etti.

Çubuk Belediye Başkanı Acehan ise, bir demokrasi yarışını geride bıraktıklarını belirterek, ’’Kazanan demokrasi, Çubuk, Ankara ve Türkiye oldu. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. Ak Parti’nin hizmet sevdalısı neferleri olarak çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Çubuk Belediye Başkanı yetkisini vererek şahsımı layık gören Çubuklulara, parti teşkilatıma ve adaylığım konusunda Başbakanımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Seçim sonuçlarının kendisine ve partisine yeni bir sorumluluk yüklediğinin farkında olduğunu kaydeden Acehan, ’’İlçemde yaşayan yaklaşık yüz bin vatandaşın başkanı olarak, katılımcı şeffaf bir yönetim anlayışı ile herkesi kucaklayan, herkese aynı mesafede olan bir anlayışı ile inşallah hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Gönüller yapmak, ilçe halkımızı mutlu etmek ve ilçemizi geleceğe hazırlamak için ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız’’ diye konuştu.

Sandığın bir mesaj verdiğini ifade eden Acehan, şunları söyledi:

‘’Sandığın verdiği mesaj 7’den 77’iye herkesin anlayacağı dilden ortaya çıktı. İlçe halkımız hizmetlerin devam etmesini istedi. Bu yarışta kazanan Çubuk oldu. İnşallah kazanan Çubuk olacak. Bu süreç içerisinde maksadını aşan bir takım söylemler, ortaya çıkan bir takım olumsuzluklar varsa bunların hepsini geride bırakıyorum. Artık zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Bundan sonra tüm enerjimizi, zamanımızı, bilgi ve birikimimizi ilçe halkımızla omuz omuza vererek Çubuk’a hizmet için harcayacağız.  Çubuk’u geleceğe taşıyacağız. Bunu hep birlikte yapacağımıza gönülden inandığımı ifade etmek istiyorum. Zafer Çubuk halkınındır.’’

tuncay-acehan6-002.jpgtuncay-acehan7-002.jpgtuncay-acehan3-003.jpgtuncay-acehan2-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.