TSK'ya Destek

TSK'ya Destek

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, 15 Aralık 2007 günü gece yarısı saat 01.00’de hava harekâtı ile başlayan, Kuzey Irak’a sınır ötesi operasyona, Çubuk Terör Mağdurları Derneğinden destek.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİN"DEN,
TSK SINIR ÖTESİ OPERASYONU"NA DESTEK
Çubuk Terör Mağdurları Derneğinden yapılan açıklamada; Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için, Kuzey Irak"a bölücü terör örgütü PKK"ya karşı 15 Aralık 2007 günü gece yarısı saat 01.00"de hava harekâtı ile sınır ötesi operasyonu yapmıştır.

Bu nedenle Çubuk şehit aileleri ve gazileri olarak, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, bölücü terör örgütü PKK"ya karşı yapılan sınır ötesi operasyonlarını canı gönülden destekliyoruz. Bu operasyonlarda uçaklarımızın hiç zayiat vermeden birliklerine dönmeleri de ayrıca sevinç kaynağımız olmuştur. Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kanı yerde kalmamıştır.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Sınır ötesine yapmış oldukları başarılırı operasyonlardan dolayı, başta Genel Kurmay Başkanımız Sayın Yaşar BÜYÜKANIT"a, Kuvvet Komutanlarımıza, Kahraman Pilotlarımıza ve bu operasyonlarda emeği geçen herkese tebrik ve teşekkür ediyoruz.

Şu anda görevi başında olan, Polislerimize, Askerlerimize, Komutanlarımıza ve tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyoruz. Kalbimiz ve dualarımızla sizlerin her zaman yanındayız. Hepinizin Cenabı ALLAH yardımcınız olsun.







Zeki AVAN
Yönetim Kurulu Adına
Dernek Başkanı



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum