TRT Harman Programı Çubuk'ta

TRT Harman Programı Çubuk'ta

TRT1 ve TRT 2 kanalında yeni yayın döneminde yayına girecek olan ’’Harman’’ programı Ankara’nın Çubuk ilçesinde çekimler yaptı.

Şehirlerarasında kültür alışverişini hedefleyen programın Çubuk"ta yapılan  çekimlerine konuk olan Lokman Özden Çubuk hakkında bilgiler verdi.Çubuk ilçesinde yaşayan bir ailenin konuk alındığı programda Çubuk'un tarihi, sosyal, kültürel faaliyetleri ve kültürünün konu edileceği programda aile daha sonra Tokat'ta bir ailenin üç gün misafiri olacak. Şehirlerarasında kültür alışverişini hedefleyen programın Çubuk"ta yapılan çekimlerinde Belediye Başkanı Lokman Özden, Başkan Yardımcısı Mehmet Kuzal, Belediye Meclis Üyesi Ünal Öztürk aile ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemekte Başkan Özden, Çubuk"un tarihi, kültürel, doğal güzellikleri ve ekonomik değerleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Özden, TRT ekibinin çok anlamlı bir programa imza attığını belirterek, ""Böyle bir programda Ankara"nın parlayan yıldızı olmaya namzet, sevgi, barış, dostluk kenti ilçemizin güzelliklerine yer verilmesi bizleri çok mutlu etti. Kültürlerin ve kentlerin kaynaşması çok güzel bir olay. TRT ekibine teşekkür ediyoruz"" dedi.

Program Yapımcısı ve Yönetmeni Nilgün Kiraz Yılmaz ise Çubuk gibi modern ve doğal güzellikleri olan bir kentte bulunmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek Başkan Özden'e ve aileye misafirperverliği için teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.