TRT Anadolu Çubuk'tan canlı yayın yapacak

TRT Anadolu Çubuk'tan canlı yayın yapacak

TRT Anadolu Çubuk'tan canlı yayın yapacak

 

TRT Genel Müdürlüğü ile Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği (YBTB) işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen ve 81 ili kapsayan Yerinde Konuşuyoruz Programı, bu hafta, Ankara’nın parlayan yıldızı Çubuk’tan canlı yayınlanacak.

                Kamunun mesajlarının direkt, yorum katılmadan Anadolu'ya iletilmesi ve ele alınan konularda izleyicinin bilgilendirilmesi ve bilinçlendirmesinin amaçlandığı ’Yerinde Konuşuyoruz Programı’ Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Şakir Gürel'in sunumuyla yarın akşam 21.15-23.00 saatleri arasında Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

                Programda Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Lokman Özden, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçenin topluma mal olmuş öncü kimliklerinin katılımları ile Çubuk'u tüm yönleri ile ele alınıp tanıtılacak.

                Program içeriğinde ayrıca; Çubuk’un kültür, sanat ve müziğini temsilen yerel sanatçılar ve Çubuk zanaatkarların ürettiklerinden ve Çubuk'un zengin yöresel yemeklerinden örnekler sunulacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.