Traktör Kepçeye Büyük İlgi

Traktör Kepçeye Büyük İlgi

Mazot fiyatlarının ve maliyetlerin artması nedeniyle çiftçiler maliyeti düşürmek için teknolojiye ayak uyduruyor...

Mazot , gübre ve işçi maliyetlerinin çok yüksek olması ve çiftçinin ürettiği ürünlerin para etmemesi nedeniyle çiftçiler kendileri için büyük kolaylık sağlayan traktörlerin önüne çok fonksiyonlu kepçe taktırıyorlar. Çubuk'ta ilk defa DEMİRSAN ZİRAAT ALETLERİ firması tarafından imal edilen traktör kepçeleri çiftçiye büyük kolaylık sağlıyor.


DEMİRSAN ZİRAAT ALETLERİ firma sahibi Mehmet Şanal konuyla ilgili olarak Çubuk'ta ilk defa traktör önüne monte edilen ve çiftçilerimize büyük kolaylı sağlayan kepçenin projesini biz yaptık ve bunu geliştirerek daha kullanışlı hale getirdik.traktör önüne monte ettiğimiz patenti bize ait olan çok fonksiyonlu kepçeyi Türkiye'nin her yerine gönderdik. bu kepçeyi kullanan çiftçilerimiz en az 10 işçiden ve yakıttan tasarruf ediyor.
Traktör önüne takılan bu kepçeyle sap, saman, kum , toprak , tomruk ve pancar yüklenebiliyor. bu kepçenin maliyeti ise 2800 YTL den başlıyor dedi.

Kalecik eski köyde çiftçilik yapan Ahmet Kaplan ise bu kepçeyi taktırmadan önce tarlamda yaklaşık 10 işçi çalıştırıyordum şu anda ise 3 kişi 10 kişinin yaptığı işi yapabiliyoruz. dedi.
Bu çok fonksiyonlu kepçeye çiftçilerimiz tarafından büyük ilgi gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum