Toprak İnşaat’tan Konuta Farklı Bir Dokunuş

Toprak İnşaat’tan Konuta Farklı Bir Dokunuş

Çubuk’ta inşaat sektörüne farklı bakış açısı getirmeyi amaçlayan Toprak İnşaat Emlak, yaptığı konut projeleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Çubuk’ta inşaat sektörüne farklı bakış açısı getirmeyi amaçlayan Toprak İnşaat Emlak, yaptığı konut projeleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Türkiye’de hızla gelişen inşaat sektörünün Çubuk’ta da aynı derecede gelişmesi için yatırımlarını Ankara’dan memleketi Çubuk’a taşıyan Toprak İnşaat Emlak, konut sektörüne farklı bir dokunuş ile dikkatlerini üzerine çekti.

Sektörde farklı projeleriyle adından söz ettiren Toprak İnşaat Emlak sahibi Uğur Murat Neşeli, sektöre farklı bir bakış açısı getirmek istediklerini söyledi.

“İHTİYAÇLAR DOĞRULTUSUNDA YAPILAR İNŞA EDİYORUZ”

Toprak İnşaat Emlak’ın Çubuk’ta inşaat ve yapı sektörünün yeniden yorumlanması gerekliliğine olan inancı ile 'İstisnalar kaideyi bozar' ilkesini oluşturmak ve sektöre farklı bir bakış açısı getirmek için kurulduğunu belirten Uğur Murat Neşeli, “Her projede kendimize özel konseptimizle sektörde farklılık yaratmayı seviyoruz. Firma olarak piyasanın bu zamana kadarki olumlu birikimlerini özümseyerek, aynı zamanda çağın gereksinimlerine uygun, müşterilerini işinin merkezine alan, müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru belirleyen ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda yapılar inşa eden bir firmayız” dedi.

KALİTE, GÜVEN VE ESTETİK

Projelerinde kaliteden ödün vermediklerini ve bu özelliklerinin fark edildiğini dile getiren Uğur Murat Neşli, “Uygun lokasyonlarda, kaliteli proje, kaliteli hammadde, kaliteli işçilik ve kaliteli ekipman ile kaliteli ürünler doğacağı felsefesiyle hareket ediyoruz. Tedarik ve üretim süreçlerinin her adımında uyguladığımız politikalarla müşterilerimizin güvenini kazandık ve bu güveni sürdürülebilir kılmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

İNŞAAT BİTMEDEN SATILIYOR

Toprak İnşaat Emlak Yavuz Selim Mahallesinde yaptığı iki projenin ardından yine aynı mahallede Defne Konutları ismiyle yaptığı üçüncü projesi de yoğun ilgi aldı. Projeyi hazırlarken inşaatın bulunduğu bölgenin ve ilçe halkının ihtiyacını dikkate aldıklarını söyleyen Uğur Murat Neşeli, “Yavuz Selim Mahallesi’nde yaptığımız 2 projemizin yoğun ilgiyle karşılaşması, üçüncü projenin hayta geçilmesini sağladı. Üçüncü projemiz olan DEFNE Konutlarının da henüz inşa aşamasında dairelerin yüzde 50 'sinin satışının yapılması, tercih edilen ve güvenilen bir firma olduğumuzun göstergesidir. Bu projemizde kaliteli, malzemelerin doğru seçimi, yıllarca eskimeyecek konsepti ve kulanım alanıyla ayrıcalıklı bir çalışma oldu” diye konuştu.

YENİ PROJELERİN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Yavuz Selim ve Cumhuriyet Mahallelerinde gerçekleştirecekleri ve her ikisinin de konseptleriyle Çubuk’ta bir ilk olacak projelerinin çalışmalarına başladıkları müjdesini veren Uğur Murat Neşeli, 2017 yılının sonuna doğru başlayacakları projelerin prestij projeleri olacağını söyledi.

Yeni projeler için kendilerini izlemeye devam edilmesini öneren Neşeli, bazı hedefleriyle de ilgili şunları söyledi:

“Sektöre yeni bir soluk getirmek için çıktığımız bu yolda, projelerimizin ön çalışmaları tamamlanmış olup, projelerde imza aşamasına gelindi. Bu iki büyük projemiz, alışılmışın dışında, Çubuk’a yeni bir konsept kazandıracak proje olacak.”

Toprak İnşaat Emlak

Kalite  Güven  Estetik 

toprakemlak@msn.com

toprakemlak@msn.com

cubuktoprakemlak.sahibinden.com

Adres: Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı No:27/B Çubuk Ankara

0312 838 14 04  - 0532 168 41 98  - 0505 766 17 09

 

1dsc07435-vert.jpg

  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum