Topkapı Halı Saha Turnuvası Başlıyor!

Topkapı Halı Saha Turnuvası Başlıyor!

Topkapı Spor Salonu Çubuk bir ilke daha imza atıyor. ‘’Madde bağımlısı olma spor bağımlısı ol’’ sloganıyla yola çıkan Topkapı Spor Salonu, 16 yaş ve üzeri herkesi futbol turnuvasına davet ediyor.

Topkapı Spor Salonu Çubuk bir ilke daha imza atıyor. ‘’Madde bağımlısı olma spor bağımlısı ol’’ sloganıyla yola çıkan Topkapı Spor Salonu, 16 yaş ve üzeri herkesi futbol turnuvasına davet ediyor.

-Madde bağımlısı olma spor bağımlısı ol

İlçede birlik, beraberliğin artırılması ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması amacıyla halı saha turnuvası düzenleyen Topkapı Spor Salonu, yüzlerce takımın katılacağı futbol turnuvasını organize etmeye hazırlanıyor.

-Takımını kur, sahaya çık, şampiyon ol !!!

Takımını kur, saha çık, şampiyon ol!! sloganıyla başlatılan turnuvada herkes katılabiliyor. Çeşitli kategorilerde yapılacak turnuva sonunda ödüllerde veriliyor.

Turnuvaya tüm ilçe halkını davet eden turnuva koordinatörü Macit Çakır, turnuva sayesinde ilçede birlik ve beraberliğin artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Turnuva hakkında bilgi veren Macit Çakır şunları söyledi:

“İlçemizde son zamanlarda çokta hoş olmayan olaylar oluyor. Biz bunları durdurmamız gerekiyor. Bunda da sporun büyük etkisi olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle de böyle bir turnuva düzenledik. Turnuvamıza 16 yaş be üzeri herkes katıla biliyor. ‘Çevrenizde iyi oyuncular mı var? Takımını kur, sahaya çık, şampiyon ol!!! Diye sloganlar belirlediğimiz turnuva için her takımdan 350 TL başvuru bedeli alıyoruz. Turnuva sonunda ise kupa ve madalyaların yanında birinciye 1500 TL, ikinciye 750 TL, üçüncüye 350 TL  ve dördüncüye de  125 TL ödül veriyoruz.”

Turnuvaya tüm ilçe halkını davet eden Çakır, “Çok sayıda takımın kıyasıya yarıştığı turnuva sonunda kazanan elbette ilçemiz olacak. Çünkü ilçemizde güzel bir ortam oluşacak ve kötü alışkanlıklardan insanlarımız korunacak. İlgi olduğu sürece biz bu turnuvaları sık sık yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.  

Turnuvaya katılmak için son tarih 25.03.2018

Detaylı bilgi için Tel:  0542 761 18 38

91a63495-b1fc-42f7-a27e-bf9edbefe76b.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.