Topkapı Futbol Sarayı Ailesinden bayram mesajı

Topkapı Futbol Sarayı Ailesinden bayram mesajı

Türkiye’deki en iyi 5 halı saha sıralamasında yerini alan Topkapı Futbol Sarayı, Kurban Bayramını kutlamak için bir mesaj yayımladı.

FİFA 3 Omurga Halı sahası ile Ankara’da tek olan Topkapı Futbol Sarayı Ailesi, Kurban Bayramının ülkemize ve milletimize huzur, birlik, kardeşlik ve barış getirmesi dileğinde bulunurken, akan kanlarında durmasını istedi.

Her yönüyle Ankara’nın en iyi halı sahasını Çubuklularla buluşturan Topkapı Futbol Sarayı Ailesi, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, tüm İslam Âlemi’nin bayramını kutladı.

Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha hep birlikte ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarının altını çizen Topkapı Futbol Sarayı Ailesi, mesajında şu görüşlere yer verdi: 

"Bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir. Diğer yandan da Bayramlar kin, nefret ve düşmanlık gibi kötü duyguların köreltildiği, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği günlerdir. İnsanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve düzenliğimizin devamına vesiledir. Bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir çok önemli günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle; milli birlik ve dayanışma duyguları içerisinde coşku ve sevincimizin artarak devam etmesi dileklerimizle, tüm İslam Âleminin ve Çubuklu hemşerilerimizin Kurban Bayramını tebrik eder, selam ve saygılar sunarız."

Topkapı Futbol Sarayı

Gerçek Bir Futbol Deneyimi Sunar

Rezervasyon: 0545 634 15 55

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.