Terörü ve Destekçilerini Lanetliyoruz

Terörü ve Destekçilerini Lanetliyoruz

Bugün diyarbakırda meydana gelen hain saldırıyı kınayan BBP eski ilçe başkanı Dursun Varol hain saldırıyı kınayarak,Terörü ve Destekçilerini kınıyoruz dedi.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan BBP eski ilçe başkan Dursun VAROL; "Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmak için her türlü oyunu oynayan dış güçler ve bu güçlerin maşası ve oyuncağı olan hain bölücülere sesleniyorum; Ne yaparsanız yapın bu Ülkeyi bölmeye ve bir kardeş kavgası çıkararak kaos ortamı oluşturmaya asla gücünüz yetmeyecektir. Çünkü bu kutsal vatan için şu anda 75 milyon vatan evladı da her an şehit olmaya hazırdır. İç ve dış hainler şunu bir kere daha unutmasın ki; Eğer bu milletin sabrı taşarsa önünde hiç bir engel duramaz. Yüce Türk Milleti tarihin her sahfasında tarih sahnesinin en başındaydı, bundan sonrada böyle olacaktır. Bölücü hainler ve onların ne yazık ki Türkiye Büyük Millet Meclisinde bulunan uzantıları er yada geç bu milletten gereken cevabı alacatır.
Bu vesileyle 29 Nisan 2009 tarihinde Lice ye 10 km uzaklıktaki Abalı köyü yakınlarında sabah 06.00 sıralarında kahpece mayın patlaması sonucu Şehit olan 9 Mehmetçiğimize ve Şemdinli de hainlerle girişilen çatışmada kahramanca Şehit olan Mehmetçiğimize Yüce ALLAH tan rahmet, kederli ailesine ve YÜCE TÜRK MİLLETİNE baş sağlığı dilerim. Ruhunuz şad, mekanınız Cennet olsun." Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum