TERÖR SALDIRISINA KINAMA

TERÖR SALDIRISINA KINAMA

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ, YENİ ZELANDA'DA İKİ CAMİYE YAPILAN HAİN SALDIRIYI KINADI

Yeni Zelanda’nın ChristChurch kentindeki iki camiye, cuma namazı sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda 40 kişi yaşamını yitirirken 48 kişi de yaralanmıştır. Burada hayatını kaybedenler şehit olmuştur. Yaralılarda gazi olmuştur.

 

Yeni Zelanda’da cuma namazı sırasında silahlı saldırıyı yapanları ve arkasında duranları şiddet ve nefret ile kınıyoruz. Bu hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Allah yardımcıları olsun.

 

Terörün her türlüsüne karşı olduğumuzu bir zaman belirttik.  Nereden ve kimden gelirse gelsin. Terör insanlık dışı bir olaydır. Terörün dini, imanı, mezhebi, ırkı, ülkesi, bölgesi olmaz. Terör demek, kan ve gözyaşıdır. Terör olaylarından en çok zararı yaşlı masum siviller görmektedir.

 

Benim teröristim, iyi terörist, senin teröristtin kötü, teröristte olmaz. Teröristle bir arada olup, iş birliği yapanlar,  zehirli yılanlarla bir arada olmak gibidir.  Teröristin ve zehirli yılanların ne zaman ve nerede sokacağı belli olmaz. Terörü destekleyen ve yanlarında duranlar. Bu terör sizin başınıza bela olup, eyvah diyeceksiniz ama iş işten geçmiş olacaktır. Bu nedenle teröre destek vermeyi biran önce bırakmalısınız. Teröristlere ve teröre destek verenler bir gün akıtmış oldukları kan ve gözyaşlarında boğulacaklardır. 

Terör’den en çok canı yanan bizler, terör olaylarının her türlüsünü bir daha şiddet ve nefret ile daha kınıyoruz.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.