TERÖR SALDIRINA KINAMA VE OPERASYONLARA DESTEK

TERÖR SALDIRINA KINAMA VE OPERASYONLARA DESTEK

ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ’NDENTERÖR SALDIRINA KINAMA VE OPERASYONLARA DESTEK

Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği olarak bugüne kadar ülkemiz genelinde yapılan bütün terör olaylarını kendi www.sehitlerimiz.net internet sitemizde devamlı kınayıp, şehitlerimize başsağlığı mesajında bulunuyoruz. Bunu hemen başta belirtelim.

Terör olaylarından en çok canları yanan bizler,  Ülkemiz genelinde yapılan terör olayları bizleri çok üzmektedir. Çünkü bizler teröre en çok şehit veren bir ilçeyiz. Bu acının ne demek olduğu çok iyi biliyoruz. Allah kimseye evlat, eş, baba ve kardeş acısı vermesin.

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde sivil kıyafetle çarşıya çıkan Uzman Çavuş Ziya Sarakaya uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olmuştur.

Muş’un Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’da eşi ve kızının yanında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olmuştur.

Bu hain saldırıda şehit edilen Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız ve Uzman Çavuş Ziya Sarakaya’ya, Allah rahmet, Allah’tan rahmet diliyor, Ailelerine, Türk Milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diliyoruz

“Dinimizde, örf ve adetlerimizde, ailesinin ve çocuğunun yanında düşmanda olsa dokunulmaz”

Bizim dinimizde, örf ve adetlerimize, ailesinin ve çocuğunun yanında düşmanda olması ona donulmaz. Bir insanın eşinin ve çocuğunun yanında dövülmez, hakaret edilmez, hele hele hunharca hiç vurulmaz. 

Türk Milletine ve Devletine karşı hainlik yapan bütün bölücü terör örgütlerini, işbirlikçilerini ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Şuan görevi başında bulunan askerlerimize ve tüm güvenlik görevlilerimize de başarılar diliyoruz.

Güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütlerine yapmış olduğu bütün operasyonları şehit yakınları ve gaziler olarak canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Cenabı Allah Yar ve Yardımcıları olsun.”

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.