Terör Mağdurları Derneği'ne Ziyaret

Terör Mağdurları Derneği'ne Ziyaret

Genel Merkezi Ankara'da bulunan Şehit Aileleri Federasyonu tarafından, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği ziyaret edildi ve bu güne kadar yapılan çalışmalardan dolayı dernek Başkanı Zeki Avan'a takdir belgesi verildi.

Çubuk Terör Mağdurları Derneği'ni ziyarete Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit Köse, Genel Sekreter Şükrü Elmas ve muhasip üye Lütfü Arslan katıldı.

Köse, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği'nin Atatürk Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında bulunan hizmet binasında yapılan tadilat ve yerinin dernek tarafından alınması nedeni ile hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerinisöyledi.

Derneğin Türkiye'de hep ilkleri gerçekleştirdiğini ve diğer derneklere faaliyetleri konusunda örnek olduğunu kaydeden Köse, 'Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğimiz yaptığımız ziyarette de görüldüğü gibi hizmet binasının yerinin alınması ve yapılan tadilat ile diğer derneklere örnek olacak bir çalışma gerçekleştirmiştir. Ayrıca, dernek başkanı Zeki Avan'ın dernek kurulmadan önce ve dernek kurulduktan sonra şehitlerimiz ve gazilerimiz adına birçok başarılı çalışmalar gerçekleştirmiştir. Bu başarılı çalışmaların bir kısmı Türkiye genelinde ilklerdendir. Bu çalışmalar diğer derneklerimize örnek bir model olmuştur. Biz federasyon olarak bu çalışmalardan dolayı dernek Başkanı Zeki Avan'a takdir belgesi vermeyi uygun gördük' dedi

Derneğin başarılı çalışmalarının devamını temenni ettiklerini ifade eden Köse, Avan'a takdir belgesi ve teşekkür plaketi verdi.

Avan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Derneğimize yapmış olduğunuz bu anlamlı ziyaretlerinden ve federasyon tarafından takdir ve teşekkür ile ödüllendirilmem beni çok duygulandırmıştır. Derneğimize ve şahsıma vermiş oldukları manevi desteklerinden dolayı, şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum'

Ziyaretin anısına Avan'da Federasyon Başkanı Köse'ye, Çubuk ilçesi şehitlerinin resimlerinin bulunduğu Şehitler Duvar Saati'ni hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.