Terör Mağdurları Derneği'nden Şehit Yakınlarına Ziyaret

Terör Mağdurları Derneği'nden Şehit Yakınlarına Ziyaret

Çubuk Terör Mağdurları Derneği üyeleri şehit yakınlarını ziyaret etti.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, yaptığı açıklamada, şehit ailelerini ve gazilerini yeni yılda belirli bir program dahilinde ziyaret ettiklerini belirterek, 'Şehit ailelerimizin hatırlarını sormak, gönüllerini almak, unutulmadıklarını ve unutmadığımızı hatırlatmak amacıyla yeni yılın ilk ayında bu ziyaretlerimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz' dedi

Ziyaretlerde özellikle yalnız yaşayan aileleri tercih ettiklerini ifade eden Avan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptıkları ziyaretin şehit yakınları tarafından çok iyi karşılandığını ifade ederek,'Her yıl olduğu gibi bu yılda yeni yılla birlikte ailelerimizi ziyaret etmeye başladık. Bizleri beklediklerini her fırsatta söyleyen ailelerin, duydukları memnuniyet gözlerindeki pırıltıdan çok rahat bir şekilde hissediliyor. Hali vakti iyi olanların bu tip ziyaretleri gerçekleştirmesi gerektiğine inanıyorum' dedi.

Ankara'da önceki gece eğitim uçuşu sırasında düşen Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı helikopterde şehit düşen pilotlar için de başsağlığı dileyen Avan, her şehit haberinin kendilerini ve üyelerini çok derinden etkilediğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.