Terör Mağdurları Derneğinden Kınama

Terör Mağdurları Derneğinden Kınama

Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasını kınadı.

Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Trump'ın bu davranışıyla İslam dünyasını yok saydığını belirtti.

Kudüs İsrail’in değil, İslam dünyasının başkentidir. Kudüs İslam dünyasının başkenti olarak dünyaya ilan edilmelidir. Artık İslam dünyası üzerindeki ölü toprağını atmalıdır.

ABD Başkanı Donald Trump, en son yapmış olduğu İsrail terör devletinin Başkenti Kudüs’tür ve geç kalınmış bir karar olarak açıklaması, İslam dünyasını yok saymıştır.

 

"Alınan bu karar, Müslümanlar'ın kalbinde derin bir yara açmıştır. Bu uğurda şehit olmaya hazır milyonlarca Müslüman bulunmaktadır. Terör olaylarından en çok canı yanan bizler, ABD’nin aldığı bu kararı şiddet ve nefretle kınıyoruz. Zalimlerin bir hesabı var ise Allah’ın da bir hesabı vardır. Kudüs Müslümanlar'ın göz bebeği, Peygamberimizin de ilk kıblesidir ve öyle de kalacaktır. Kudüs İsrail’in değil, İslam dünyasının başkentidir. Böylede kalacaktır. Kudüs tüm Müslümanlar’ın kırmızıçizgisidir.

 

Bu uğurda şehit olmaya hazır milyonlarca Müslüman bulunmaktadır. Bu karar İsrail’e başkent değil, ancak mezar olacaktır.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.