Terör mağdurları derneği neşeli'yi ziyaret etti

Terör mağdurları derneği neşeli'yi ziyaret etti

Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevine yeni seçilen Fatih Neşeli, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve şehit babası Ahmet Şahin tarafından ziyaret edildi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmada: “Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık görevine yeni seçilen Sayın Fatih Neşeli başkanımıza görevinde başarılar temenni ediyoruz.

Sayın Fatih Neşeli başkanımız derneğimizi ziyaret edip, devamlı derneğimize maddi ve manevi destek vermiştir. Derneğimize yapmış olduğu bağışların bir özelliği ise bizi kendiliğinden arayıp bağış yapıp ve devamını da getirmiştir. Allah razı olsun. Allah işini rast getirsin. Derneğimiz böyle duyarlı hayırsever insanlarımızın desteği ile ayakta durmaktadır. Çubuk terör mağdurları derneği olarak Sayın başkanımızın yeni görevinde başarılar temenni ediyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun, dedi.”

Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Neşeli’de yapmış olduğu konuşmasında: “Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği, cennet vatanımız için seve seve canlarını fedan eden aziz şehitlerimize, bedenlerinin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize ve ailelerine hizmet eden manevi bir dernektir. Buraya sahip çıkmamız gerekmektedir. Bundan sonrada imkânlarımız nispetinde yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Eğer ki bugün; Bizler rahat bir şekilde yaşıyorsak, rahat bir şekilde işimize gidip geliyorsak, ibadetlerimizi rahatça yapabiliyorsak, ay yıldızlı bayrağımızın altında özgürce nefes alıyorsak, bunu bu cennet vatan için kanlarını ve canlarını seve seve feda eden şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz, dedi.

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Neşeli’ye Şehitler panosu hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.