TEOG SINAVINDA ÇUBUK'TAN 3 ÖĞRENCİ TAM PUAN ALDI

TEOG SINAVINDA ÇUBUK'TAN 3 ÖĞRENCİ TAM PUAN ALDI

9 Ocak Cuma Günü açıklanan TEOG Sonuçlarına göre ilçemizden de 3 öğrenci tam puan aldı.

Bu yıl 1 milyon 287 bin öğrencinin girdiği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) kapsamında birinci dönem ortak sınavlarına 26-27 Kasım’da, bu sınavlara giremeyenler için uygulanan mazeret sınavları ise 13-14 Aralık’ta yapılmıştı.

8. sınıflar I. dönem ortak sınavlarında adayların cevap kâğıtları çift kontrol sistemiyle okutularak her derse ait sorunun eşit ağırlığa sahip olduğu ortak sınavlarda öğrencilerin puanı 9 Ocak Cuma Günü hesaplanmıştı.

100 tam puan üzerinden değerlendirilen ortak sınavlarda öğrencilerin aldığı puanlar, 8. sınıf yılsonu başarı puanı hesaplamasında da kullanılacak. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrencilere gönderilmeyecek, e-okul sistemine işlenecek.

9 Ocak Cuma Günü açıklanan TEOG Sonuçlarına göre ilçemizden de 3 öğrenci tam puan aldı. Full çeken üç öğrencininde Sebat Dershanesi öğrencisi olması, dershanelerin kapatılmasının doğru olmayacağını kanıtlar nitelikte. Sebat Dershanesi Müdürü Yusuf Ülger’den aldığımız bilgilere göre, ilçemizde full çeken üç öğrencide Sebat Dershanesi öğrencisi. Çubuk’un gururu olan üç öğrencimizi tebrik eder, öğrencilerimizin bu başarıyı elde etmelerinde bugüne kadar emekleri geçen başta ailelerine sonrasında da Sebat Dershanesi Müdürü ve 8.sınıf koordinatörü Yusuf Ülger nezdinde tüm öğretmenlerine teşekkür ederiz. İşte tam puan alan öğrencilerin bilgileri:

 

Merve Zülal Karakuş                      

BEKİR YILMAZ İLKÖĞRETİM

IMG_5714               IMG_5716

Mustafa Ensar Yücer                          

 YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM

IMG_5713              IMG_5718

Enes Yıldırım Vural                            

YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM

IMG_5712            IMG_5717

IMG_5711 IMG_5710 IMG_5709 IMG_5715

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum