Tema vakfı tarafından konferans verildi

Tema vakfı tarafından konferans verildi

TEMA vakfı tarafından Karagöl Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine ve ailelerine yönelik "Toprak Kayması ve Ağaçlandırmanın Önemi" konulu konferans verildi.

Karagöl Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nebahat Yalçın, konferansın açılışında yaptığı konuşmada, "Karagöl Özel Eğitim Doğa Kulübü olarak Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçemizde çevre bilincine dikkat çekmek istedik. Erozyon, ağaç dikimi ve bakımı konusunda engelli öğrencilerimizi bilinçlendirmek, aynı zamanda öğrenci ailelerini de bu çalışmalara dahil etmek istedik. Amacımız bu yolla tüm ilçe halkına ulaşmaktır" dedi

Projelerine, "100 Anne, 100 Çocuk, 100 Fidan' ismini verdiklerini kaydeden Yalçın, önümüzdeki günlerde ağaç dikimi yapacaklarını bildirdi.

TEMA Ankara Şubesi uzmanların Ahat Şaktar da Türkiye'de bugüne kadar TEMA Vakfı tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Şaktar, özellikle engelli öğrenciler tarafından böyle bir proje başlatılmasının çok önemli ve anlamlı olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.