Tekvando Federayonundan Özden'e Ziyaret

Tekvando Federayonundan Özden'e Ziyaret

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i Türkiye Tekvando Federasyonu Koordinatörü Ramazan Erçin, makamında ziyaret ederek ilçede tekvando sporuna yaptığı destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

Beraberinde Tekvando Ankara İl Temsilcisi Candemir Eyigün ve Çubuk Yücelhan Spor Kulübü antrenörü Raziye Akgül ile birlikte Başkan Özden'i makamında ziyaret eden Erçin, ilçede bireysel spor dallarından olan tekvandoya gösterilen desteklerden dolayı federasyon olarak teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Üyelerine yapılan desteğin federasyona yapılan bir destek olarak gördüklerini ifade eden Erçin, spora yapılan maddi ve manevi desteğin önemine işaret etti. Başkan Özden'e dünyada tekvando sporunun bugünkü geldiği noktayı anlatan Erçin, federasyon olarak yaptıkları faaliyetlerden de bilgi verdi.

Türkiye Tekvando Federasyonu Koordinatörü Erçin, şunları kaydetti,''Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivalinde tekvandocularımıza sahne vererek, sporcularımızın çalışmalarını sergilemelerine fırsat veren başkanımıza federasyon olarak teşekkür ederiz. Bu sayede festivale gelen ziyaretçilerin tekvando sporunu tanıma, bilgilenme ve sevmeleri sağlamış oldu. Federasyon olarak bizim sporcumuza ve üyemize yapılan her türlü katkı bize yapılmış bir katkı olarak görmekteyiz. Bu nedenle de sayın başkanımıza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz'' dedi

Erçin, daha sonra Başkan Özden'e bir plaket takdim etti. Plaketi alan Başkan Özden de Türkiye Tekvando Federasyonu Koordinatörü Erçin'in ve beraberindeki heyetin ilçelerine ve kendilerine yaptıkları bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.