Tekin Gross Market Hizmete Girdi

Tekin Gross Market Hizmete Girdi

Çubuk’ta faaliyete geçen Tekin Gross Market'in açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

 

’’Tekin Gros Market’’ isimli iş yerinin açılışında konuşan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, işyerini açan yatırımcı Emin ve Yaşar Tekin kardeşleri tebrik etti. Açılışa, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’in yanı sıra belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri ve oda temsilcileri, ilçe esnafı ile vatandaşlar katıldı.

Girişimci kardeşlerin örnek bir davranış sergilediğini kaydeden Başkan Özden, ’’Bugün burada yaptığımız açılışla ilçemize yeni bir işyeri kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Tekin kardeşlerin bu girişimci davranışları takdir edilecek bir harekettir. Üniversite kenti olma yolunda hızla ilerleyen ilçemiz her geçen gün büyüyerek gelişiyor. Yenilenen alt yapısı ve devam eden yol çalışmalarının tamamlanması ile ilçemizde önümüzdeki günlerde daha fazla sayıda işyerinin açılacağına inanıyorum. Açılan her yeni işyeri hem ilçemize hem de ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaktadır. Biz ilçemize yatırım yapan veya yapacak tüm girişimcilerimize her türlü desteği vermeye hazırız. Tüm girişimcilere kapımız sonuna kadar açıktır.  Bu işyerini açan başarılı işadamları Emin ve Yaşar Tekin kardeşlere de başarılar diliyorum’’ dedi.

İş yeri sahibi Emin Tekin’de yaptığı konuşmada, iş yeri açılışına katılarak kendilerini yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanı Lokman Özden olmak üzere, oda başkanlarına ve tüm misafirlerine teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından açılış Başkan Özden, Emin ve Yaşar Tekin kardeşler tarafından yapıldı. Açılışın ardından işyerini gezen Başkan Özden ve beraberindekiler işyeri hakkında bilgiler aldılar.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.