Tecavüze Yeltenen Zanlılar Tutuklandı

Tecavüze Yeltenen Zanlılar Tutuklandı

2 yıl önce eşinden boşanarak 6 yaşındaki oğluyla birlikte yaşayan 27 yaşındaki Ş.S.'nin evine gece zorla girerek kadınla ilişkiye girmek isteyen 6 kişiden 3'ü tutuklandı.

4 gün önce Ş.S.'nin şikayeti üzerine Çubuk Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Oturduğu apartmanın alt katındaki kapıcı dairesinde, eşinden boşanıp, 6 yaşındaki oğlu ile birlikte oturan Ş.S.'nin evine saat 22.00 sıralarında zorla girmeye çalıştıkları iddia edilen 6 kişi, bulundukları adreslerdeki evlerinden tek tek gözaltına alındı.

Şüphelilerin Çubuk Emniyet Müdürlüğü'ndeki gözaltı süresi, savcılık izni ile 2 gün uzatıldı. İfadelerinden sonra Adliye'ye sevk edilen şüpheliler, Çubuklular'dan büyük tepki gördü.

Şüphelilerden S.Ü. (32), H.H. (23) ve A.D. (20) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Çubuk Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, N.S. (37), S.T. (20) ve L.D. (21) ise serbest bırakıldı. Tutuklanan 3 şüpheli, Çubuk Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarken basın mensuplarına görüntülenmemek için kolları ile yüzlerini kapatmaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.