Tecavüzcülere Linç Girişimi...

Tecavüzcülere Linç Girişimi...

Yanlarında Çalıştırdıkları Çıraklara tecavüz ederek başka erkeklere pazarlayan 7 şüpheli adliyeye çıkartılırken vatandaşların saldırısına uğradı.

Çubuk'ta yanlarında çırak olarak çalıştırdıkları 15 yaşından küçük çocuklara tecavüz ederek başka erkeklere pazarladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheli Çubuk Adliyesi'ne çıkartılırken öfkeli bir grubun saldırısına uğradı. Şüphelilere tekme- tokat saldıran grup güçlükle dağıtıldı.


Jandarma, Çubuk'ta bir ihbarı değerlendirerek yaptığı teknik takip sonucu 15 yaşından küçük A.A. ile Y.Ş. adlı erkek çocuklara tecavüz edip, daha sonra başkalarına pazarlayan 7 kişilik fuhuş çetesini ortaya çıkardı. Jandarma, yaptığı operasyonda şüphelileri gözaltına alırken, ev ve işyerlerinde yaptıkları aramalarda birçok çocuk pornosu CD"si ile çeşitli suç aletleri ele geçirdi.

Mağdur çocukların ifadeleri doğrultusunda operasyonu genişleten jandarma ekipleri, çete üyelerinin pazarladığı 2 erkek çocukla para karşılığında birlikte olan çoğu ilçede esnaf, 38 kişiyi daha gözaltına aldı. 4 günlük sorgulama sonrasında fuhuş çetesine mensup 7 kişi bugün Çubuk Adliyesi'ne çıkartıldı. Fuhuş çetesinin elebaşı olduğu belirtilen ve ilçede hurdacılık yapan 65 yaşındaki Hikmet Hür, sağlık kontrolünden çıkartıldığı sırada “Bunların hepsi komplo. Kullandığınız telefona dikkat edin. Telefonda küfürlü konuşmayın. Biz böyle bir şey yapmadık” derken, çevrede toplananlar kendisini yuhlayarak tepki gösterdi.

Şüpheliler daha sonra jandarma ekipleri kontolünde Çubuk Adliyesi'ne getirildi. Adliye girişinde toplanan yaklaşık 20 kişi jandarmanın arasında bulunan zanlılara saldırdı. Şüphelilere tekme- tokat saldıran grubu jandarma ve polis ekipleri cop kullanarak güçlükle dağıtabildi. Öfkeli kalabalık adliye önünden tekbir getirerek tepkilerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum