TBMM İdare Amiri Ö.Faruk Öz ,Özden'i Ziyaret Etti

TBMM İdare Amiri Ö.Faruk Öz ,Özden'i Ziyaret Etti

Ak Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Çubuk'u ziyaret ederek, her yıl düzenlenen Malatya Fuarı Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali’ne Çubuk halkını ve Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i davet etti.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"in çok eski dostu olduğunu söyleyerek, çok başarılı gerçekleştirilen Çubuk Turşu ve Kültür Festivali için tebrik ziyaretinde bulunduklarını ifade etti. Davetli oldukları halde gelme imkanı bulamadıklarını belirten Öz, ancak festivali basından takip ettiklerini kaydetti. Kültür ve Sanat yönü ağırlıklı olan Çubuk Festivaline önümüzdeki yıl Malatya Belediye Başkanı ile birlikte katılacaklarını vurgulayan Öz, Malatya Festivaline de Başkan Özden"in ve ekibinin davetli olduğunu ifade ederek, iki kentin birbirleri ile kaynaşmasını sağlayacaklarını söyledi. Öz, belediyeler arasında işbirliği yapılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Başkan Özden"in kendisine ilçedeki çalışma alanlarını gezdirdiğini söyleyen Öz, ""Çubuk"ta köklü değişiklikler görmek bizleri son derece memnun etti. İlçe şantiyeye dönmüş ve adeta yeni bir Çubuk inşa ediliyor. Bu önümüzdeki dört yıl böyle giderse Çubuk bambaşka bir kent olacaktır.

Başkan Özden de TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz"ün ilçelerine yaptıkları bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


--

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.