Tayini çıkan savcı ve hakimlere veda yemeği

Tayini çıkan savcı ve hakimlere veda yemeği

Çubuk ilçesinde Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) kararnamesi kapsamında görev süreleri dolan cumhuriyet savcıları ve hakimlere veda yemeği verildi.

Kararname kapsamında ilçede görev süreleri dolarak Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık,  HSYK Müfettişliğine atanan Çubuk Cumhuriyet Savcısı Selim Özen,  Yargıtay Tetkik Hakimliğine atanan Çubuk Cumhuriyet Savcısı Zehra Yılmaz, Yargıtay tetkik Hakimliğine atanan Çubuk Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Turna Doğan, Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğüne atanan Çubuk Cumhuriyet Başsavcılığı Yazı İşleri Müdürü Erkan Cömert, Ankara 14. İcra Müdürlüğüne atanan Çubuk İcra Müdür Yardımcısı Hasan Cenk Ekini, Ankara 4. İş Mahkemesine atanan Çubuk Asliye Ceza Mahkemesi Zabıt Katibi Neslihan Çakmakoğlu tayin olan hakim, savcılara ve adliye personeline mesai arkadaşları tarafından veda yemeği verildi.

Esenboğa Airport Hotelde verilen yemekte konuşan Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Vekili  Beşir Aslan, beraber çalıştıkları sürede uyum içerisinde görev yaptıklarını belirterek, mesai arkadaşlarına yeni görev yerlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Aslan, tayinleri çıkan hakim ve savcıların gittikleri yerlerde başarılı olacaklarına inandığını vurgulayarak, ’’Her atama dönemi yaprak dökümü gibidir. Bu elbette üzücüdür. Fakat bu bir nöbet değişimidir. Atamaları yapılan tüm arkadaşlarımıza bundan sonraki görev yerlerinde başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

İlçede her kesimle çok uyumlu bir görev süresi geçirdiğini ifade eden Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık ise düzenlenen anlamlı veda yemeğinden dolayı tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

Daha sonra Aslan, tayini çıkan hakim ve savcılara yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

yemek2.jpgyemek3.jpgyemek4.jpg

Veda yemeğine Çubuk Kaymakamı yazı işleri müdürü Alaettin Zararsız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Tiryaki, İlçe Nüfus Müdürü Songül Emir, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve adliye personeli katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum