Tayini çıkan Jandarma Komutanı Tiryaki'ye muhtarlardan veda yemeği

Tayini çıkan Jandarma Komutanı Tiryaki'ye muhtarlardan veda yemeği

Tunceli’nin Mazgirt ilçesine tayini çıkan Çubuk İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Nazmi Murat Tiryaki için muhtarlar tarafından veda yemeği düzenlendi.

Çubuk Muhtarlar Derneğince Köy Sofrası’ndaki veda yemeğinde konuşan Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Yüzbaşı Tiryaki'yle 4 yıl çalışma fırsatı bulduğunu belirtti.

Tiryaki'nin her olayı yakından takip eden bir yönetici olduğunu ifade eden Şahin, "5 yıl ilçemizde hakkıyla ve başarıyla görevini sürdürdü. Kendisi zeki, pratik çözümler üretebilen ve mevzuatı iyi bilen bir arkadaşımız. Herkesle başarılı bir diyalog kuran ve riskleri önceden tespit edebilen ve istihbaratı çok güçlü olan bir arkadaşımız. İnanıyorum ki bu başarısını gittiği yerlerde de aynı şekilde sürdürecektir" dedi.

Şahin, Tiryaki'yi üstün başarıları dolayısıyla kutlayarak, bundan sonraki yaşamında da sağlık ve başarı dileklerinde bulundu. 

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da Tiryaki'yi hep güler yüzü ve vazifeşinaslıyla hatırlayacağını belirterek, "Görev yaptıkları sürece gösterdikleri başarılardan dolayı biz kendilerine şükran borçluyuz. Kendilerine bundan sonraki hayatında da başarılar dileriz. Allah yar ve yardımcıları olsun’’ dedi.

Yüzbaşı Tiryaki de kendisini aileden ayrılan bir evlat gibi hissettiğini belirterek, tüm ilçe halkının mahalle ve köylerinde rahat yaşaması için elinden gelen her şeyi yapmaya çalıştığını söyledi. 

Çubuk'ta görev yaptığı 5 yıl boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür eden Tiryaki, ’’Ben sizden benim gözüm kulağım olmanızı istedim ve siz de öyle oldunuz. Böylelikle mahallelerimizde ve köylerimizde hiçbir sorun olmadan 5 yılımızı tamamladık. Hem vatandaşlarımızın hem muhtarlarımızın hem de kamu kurum ve kuruluşlarımızın tam desteğini alarak çalışmanın onur ve gururunu yaşadık. Sizleri ailemden bir parça gibi çok sevdim ve inanın sizleri çok özleyeceğim’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Şan, Tiryaki’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Kaymakam Şahin, Belediye Başkanı Acehan ve Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yıldırım da Tiryaki'ye çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.