TARAFTAR ÇOŞTU

TARAFTAR ÇOŞTU

Çubukspor ilk yarının son maçında çoştu. Rakibi Dışişlerisporu gol yağmuruna tuttu. Gölbaşı stadında oynanan maçta çubukspor oynadığı güzel oyunla rakibini gole boğdu. Maçın ilk yarısı 4-0 sona ererken. İkinci yarıda attığı iki golle maçı 6-0 gibi farklı

ÇUBUKSPOR  6   -DIŞİŞLERİSPOR  0

 Çubukspor ilk yarının son maçında çoştu. Rakibi Dışişlerisporu gol yağmuruna tuttu. Gölbaşı stadında oynanan maçta  çubukspor oynadığı güzel oyunla rakibini gole boğdu. Maçın ilk yarısı 4-0 sona ererken. İkinci yarıda attığı iki golle maçı 6-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Birçok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Çubukspor ilk yarıyı namağlup olarak en yakın rakibine 6 puan fark atarak tamamladı.

 TARAFTAR ÇOŞTU ÇUBUKSPOR ATTI

 Maça taraftar desteği ile çıkan Çubukspor golü erken buldu. Doksan dakika susmayan taraftarlar futbolculara olduğu kadar yöneticilerede tezahüratta bulunarak maçın kahramanı oldular.

10. dakikada tehlikeli atak geliştiren Çubukspor   sağ kanattan Emrah Köseoğlu’nun ortaladığı topu kaleci iki hamlede zor kurtardı. 11. Dakikada Alperen’in şutunu kaleci kornere gönderdi.

 12. dakikada Gökhan’ın korner atışını tecrübeli futbolcu Özkan kafa ile kaleye gönderdi. Kalecinin yumrukladığı topu iyi takip eden Özkan topu ağlara göndererek Çubuksporu12. dakikada 1-0 öne geçirdi.

14. dakikada Çubuksporun kullandığı korner atışına iyi kafa vuran Özkan’ın vuruşu az farkla dışarı gitti.

18. dakikada Aykut’un sağ kanattan getirdiği topa ceza sahası içinde iyi vuran 10 numara Gökhan Çubuksporu 2-0 öne geçirdi.

 25. dakikada çok uzak mesafeden  güzelvuran  Murtaza topu kalecinin üzerinden ağlarla buluşturarak Çubuksporun 3. gölünü attı.

30. dakikada  Emrah Bozkurt’un getirdiği topu ceza sahası içinde  Aykut’a verdi. Pası iyi değerlendiren Aykut  topu Dışişleri filelerine göndererek Çubuksporu4-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Çubukspor oyun hakimiyetini eline aldı. Rakibine gol pozisyonu vermeyen Çubukspor ikinci yarıda birçok gol pozisyonunu da değerlendiremedi. Çubukspor 62. dakikadaAlperen’in attığı golle skoru 5-0 yaptı. İkinci yarının bitimine az bir zaman kala oyuna ikinci yarıda giren 16 numara Enes skoru belirleyen golü attı 6-0.

 

 

 

Maçtan sonra futbolcuları trübüne çağıran seyirci tezahüratta bulunarak teşekkür etti. Futbolcularda Kulüp Başkanı Fatih Işık’ı omuzlara alarak En Büyük Başkan Bizim Başkan sloganları ile galibiyeti kutladılar.

 

İBRAHİM AYDOĞAN

HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK

Çubukspor yöneticisi İbrahim Aydoğan maçtan sonra yaptığı açıklamada” takımımız çok güzel bir oyun sergiledi. Haklı bir galibiyet elde ederek farklı bir skorla galip geldi. Attığımız kadar gol pozisyonunu da değerlendiremedik. Sonuç daha farklıda olabilirdi. Futbolcularımızı ortaya koydukları güzel oyundan dolayı kutluyoruz. Bizleri her maçta yalnız bırakmayan taraftarımıza da minnettarız. İlk yarıyı namağlup lider olarak tamamladık. Eksiklerimize gözden geçirerek ikinci yarıya daha iyi başlayacağız” dedi.

 

 

YASİN ÇAKMAK

 ÇUBUKSPOR GÜZEL FUTBOL SERGİLEDİ

 Yönetici Yasin Çakmak maçtan sonra yaptığı açıklamada”  Çubukspor bugün sahada çok güzel bir futbol sergiledi. Seyirci desteğinide arkasına alan takımımız 6-0 gibi skorla son maçınıda kazanarak grubunda ilk yarıyı lider olarak tamamladı. Bundan sonra ikinci yarıda oynayacağımız maçlara bakacağız. İnşallah ilk yarıda gösterdiğimiz başarıyı ikinci yarıda da göstererek play of oynamayı hak kazanarak şampiyon olacağız” dedi.

H.İBRAHİM BAL

ÇUBUKSPOR ESKİ YÖNETİCİSİ

ÇUBUKSPORU VE YÖNETİCİLERİ KUTLUYORUZ

Çubukspor eski yöneticilerinden H.İbrahim Bal'da maçtan sonra yaptığı açıklamada" futbolcularımızı ve yöneticilerimizi kutluyoruz. Çubukspor ilk yarıdagüzel bir futbol sergileyerek grubunu namağlup olarak lider bitirdi. Eksikliklerinde giderilerek ikinci yarıdada aynı güzellikte bir futbol sergileyerek Çubuksporun şampiyon olmasını istiyoruz" dedi.

Kaynak: Refik Bayram

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.