Taksiciler 'T' Plaka İstiyor

Taksiciler 'T' Plaka İstiyor

Erdoğmuş, taksici esnafının ''haklı mücadelesinin'' yapılacak yanlış bir davranışla farklı anlamalara meydan verebileceğini belirterek, taksici esnafını sükunete davet etti.

Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş, taksici esnafının ''haklı mücadelesinin'' yapılacak yanlış bir davranışla farklı anlamalara meydan verebileceğini belirterek, taksici esnafını sükunete davet etti.

Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş, yaptığı açıklamada, Çubuk'ta faaliyet gösteren 114 taksicinin ''T'' plakası alma isteklerini ilgililere iletmek amacıyla Ankara'da eylem hazırlıkları yaptıklarını öğrendiğini, bunun üzerine de taksicileri eylemden vazgeçirdiğini söyledi.

Sincan ve Gölbaşı ilçelerinin daha önce metropol şehre bağlı olmanın nimetlerinden fazlasıyla yararlandığını ve bin 500 'T' plakasına sahip olduklarını ifade eden Erdoğmuş, Çubuk ilçesinin de içinde bulunduğu yeni metropol şehre bağlanan 5 ilçede toplam 256 taksinin, 'T' plaka talebinin bulunduğunu bildirdi.

Çubuk taksici esnafının ''T'' plakası alma isteğini desteklerini ifade eden Erdoğmuş, ''Ancak hakkımızı eylemlerle değil, kendimizi ve davamızın haklılığını anlatarak aramalıyız'' dedi.

Taksicilerin bu haklarının yasalar çerçevesinde demokratik yollardan duyurulması gerektiğini bildiren Erdoğmuş, ''Bu haklı taleplerimizi, her konuda olduğu gibi bu konuda da adil davranacaklarını bildiğimiz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek'in ve Ankara Umum ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner'in değerlendireceğini biliyoruz. Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'in de taksici esnafının bu haklı davasında bizleri sahipleneceğine inanıyoruz''şeklinde konuştu

Taksici esnafının Ankara da düzenleyecekleri eylemden şimdilik vazgeçtiklerini söyleyen Erdoğmuş, haklarını öncelikle yasal zemin üzerinden aramaya karar verdiklerine sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum