Taekwondo Dostluk Turnuvası Yapılacak

Taekwondo Dostluk Turnuvası Yapılacak

Çubuk'ta Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Ev Sahipliğinde 'Çubuk Kaymakamlığı Tekvando Dostluk Turnuvası' Yapılacak

Çubuk Belediyesi Kapalı Spor Salonunda 20 Haziran Pazar günü yapılacak 'Çubuk Kaymakamlığı Tekvando Dostluk Turnuvası' saat 10.00'da başlayacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2009-2010 eğitim - öğretim yılı içerisinde düzenlenen Yetenek Kursları'nda eğitim alan öğrencilerinde katılacağı turnuvaya, Sivas ve Malatya illerinin yanı sıra Ankara'dan Pursaklar, Yenimahalle ve Altındağ ilçelerinden çeşitli tekvando takımlarından yaklaşık 100 sporcu katılacak.

Çubuk Tekvando Takımı Antrenörü Raziye Akgül, yaptığı açıklamada, dostluk turnuvasında minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yaş ve kuşaklarına göre karşılaşmaların yapılacağını belirterek, Çubuk'ta tekvando dalında ilk defa yapılacak turnuvada dereceye giren sporculara madalya ve kupa verileceğini kaydetti.

Turnuvanın düzenlenmesinde kendilerine her türlü desteği veren Kaymakam Meftun Dallı'ya ve Belediye Başkanı Lokman Özden'e teşekkür eden Akgül, şunları kaydetti:

'İlçemizde ilk defa tekvando turnuvası yapılacaktır. Turnuvaya yaklaşık 100 sporcu katılacaktır. Yapılacak turnuva ile sporcular yıl içerisinde öğrendikleri becerilerini sergileme fırsatı bulacakları gibi aralarında yeni dostlukların oluşması da sağlanacaktır. Çeşitli il ve ilçelerden gelecek sporcularımızın yanı sıra ailelerinin de ilçemize gelmelerini bekliyoruz. Bu nedenle de bu turnuvanın ilçemizin tanıtımının da katkı sağlayacağına inanmaktayız.'

Akgül, Çubuk'u en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecekleri turnuvaya tüm ilçe halkını davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.