Dr.Muhammed Bozdağ

Dr.Muhammed Bozdağ

Şunları gönder dileğin gerçekleşsin denebilir mi?

Hocam şöyle mesajlar geliyor: “Cannnnm Okumadan icinden gecen en cok istedigin seyi 3kez tekrarla sonra asagidaki yaziyi oku. Bu mesaji 9kisiye gönder. dilegin kabul oluyor inanmiyordum ama oluyor..:))eger silersen veya göndermezsen Allah dilegini kabul etmesin. HZ. Muhammedin ahlaki… 124 bin Peygamberin duasi seninle olsun. Bu mesaj hacdan geliyor. 20 kisiye gönder bu aksam mucizeyle karsilasacaksin.” Ne yapalım?

-Bu sözler islama yönelik psikolojik savaşın bir parçasıdır. Bu yazıları hazırlayanların dinsiz olduğundan şüphem yok. Müslümanın dinine böyle bir ihanet yapması mümkün değil. Fakat bunları yayanlardan bazıları şayet Müslüman ise bunu dikkatsizlikten, cehaletten veya ahmaklıktan yapıyorlar. Allaha küfretmek ile böyle yazmak arasında fazla fark yok.

Bir kere bu iddia yalan! Bu bilgi yanlış! Bu mantık sakat! Bu psikoloji haince! Yaradana meydan okuyucu! Allah rezil etsin bu çirkinliği islama yamatan ahlaksızları ve buna cehaletten aracı olanları da tövbekâr kılsın.
Sormak lazım: Be hain, bizi ahmak mı sandın? Ya da Müslümanlar içerisinde ne kadar ahmak olduğunu ortaya çıkarmaya mı çalışıyorsun? –Mesaj göndermekle dilek nasıl kabul oluyor? –Bu beyinsizliğe sen önce inanmıyordun da, nasıl inandın? –Bir mesajı sildim diye Allah diye dileğimi kabul etmeyecek mi? –Ayrıca dilek mi dua mı? Bir mesajı dokuz kişiye göndermezsem niye dileğim kabul olmayacak? –Sen tanrı mısın ki Yaradan adına iddia ediyorsun? –Dediğini yapmayana ne cüretle beddua ediyorsun? –Peygamberler gibi yüce kimseleri bu pisliğe ne edepsizlikle alet ediyorsun? –Be alçak, bir mesajın hacdan gelmesi ne demek? –Be hain, mucizeyi oyuncak mı sanıyorsun? Bu gibi edepsiz cümleler Allaha ortak koşmakla eşdeğerdir. Bunu yapanın islama zararı dinsizliğin propagandasını yapandan az değildir. Çünkü islamı batıl itikatların yönettiği bir ahmaklar dinine dönüştürmeye cüret ediyor.

Allah adına ancak Kuran’dan yola çıkılarak hüküm verilebilir. Bu saçmalıkların Kuran ile en küçük bir bağdaşırlığı yoktur. Allah her samimi duaya dilediği en güzel karşılığı verir. Allah’ın iradesi yok sayılamaz, kayıt altına alınamaz ve Allah adına kimse Kur’andan yola çıkmaksızın, sen söyle yaparsan Allah sana kesin böyle yapar diyemez. Diyecekse dayanağını Kurandan almak zorundadır. Kuranda Allah’ın zalimi cezalandıracağı yazar mesela, ama bir mesajı şu kadar kişiye internetten gönderirsen dileğin kabul olur diye bir iddia Kuran ile alay etmektir. Bu mesajı yaymak suretiyle islama cehaleti yüzünden ihanet eden inşallah affedilir, ama bile bile ihanet eden, ettiğini eninde sonunda bulur. Muhammed Bozdağ

Bu yazı toplam 2584 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar