Süleyman HAKSEVER  Aday Adayı

Süleyman HAKSEVER Aday Adayı

Çubuk- Ak Parti’den aday adaylığını aylar öncesinden açıklayan Haksever Aday adaylığı müracaatını AKP Çubuk İlçe teşkilatına verdi.

    Çubuk- Ak Parti"den aday adaylığını aylar öncesinden açıklayan Haksever Aday adaylığı müracaatını AKP Çubuk İlçe teşkilatına verdi.

     AKP Çubuk İlçe Başkanı Tuncay Acehan"a müracat dilek çesini veren Haksever  yaptığı konuşmada”Belediyecilik görevi bir emanettir. Bu sorumlululk anlayışı içerisinde geçmişte Çubuk ve Çubuk halkına hizmet ettik. Bu süre içerisinde güzel hizmetlere imza attık. Önümüzdeki dönemde de bu görev bize verilirse ilçem için  en iyi hizmeti  vermeye çalışacağım. Çilesini çektiğim, çamurunu çiğnediğim, ilçemiz hakettiği seviyede kalkınma ve gelişme imkanını malesef bulamamıştır. Bunun eçen bürokraside ve belediyecilikte kazandığım bilgi ve tecrübeyi, tekrar hizmete dönüştürmek istiyorum.

     İlçemizin sorunlarını bilen ve çözüm üreten belediyecilik bilgi ve tecrübesine sahip yeni bir kadro ve ekiple hizmete hazırım. Diğer aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi. AKP İlçe Başkanı Tuncay Acehan"da yaptığı konuşmada bugüne kadar partimizden belediye başkanlığına aday adaylığı için Süleyman Haksever üçüncü arkadaşımız oldu. Kendisine başarılar diliyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarımızın hepsi bizim adayımız . İlçe teşkilatı olarak hepsine aynı  yakınlıkta hareket ediyoruz. Dedi.

“İlçemizde  Yeni Bir DEĞİŞİM VE GELİŞİM RÜZGARI  Esecek...” poralası ile yola çıkan Süleyman Haksever 1959 yılında Ankara  Çubuk  ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara Aydınlıkevler Ticaret Lisesinde tamamladı. Gazi Eğitim Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı  bölümünü bitirdi. Kısa dönem askerliğini Denizli"de yaptı. Bir dönem Çubuk Belediye Başkanlığı yaptı. Halen Ankara Büyükşehir Bel-Pa Genel müdür Yardımcılığı görevinde bulunuyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum