Stad'ın Yapımına Başlandı

Stad'ın Yapımına Başlandı

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca Çubukspor yöneticilerine ve oyuncularına söz verdiği üzere şehir stadının zemininin yapımını başlattı.



Yapımına başlanılan stadı yerinde inceleyen Başkan Tuğluca yetkililerden bilgi aldı. 3.Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivaline sayılı günler kaldığını hatırlatan başkan Tuğluca yetkililere ellerini çabuk tutmalarının talimatını verdi.



“ Hizmetin En İyisini Yapalım”



Çubukspor Başkanı Ahmet Oran ve Fen İşleri Amiri Murat Sülük’ten zemin drenaj sistemi hakkında bilgi alan Başkan Tuğluca tribünleri işaret ederek, tribünler için de bir çalışma yapılmasını istedi. Sahanın etrafına koşu bandının da yapılmasını isteyen Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca;” hizmetin en iyisini yapalım, kaliteden ödün vermeyin” dedi.



Konu ile ilgili bir açıklamada yapan Başkan Tuğluca şunları söyledi;” Çubukspor yöneticilerin isteği üzerine şehir stadında yenileme başlattık. Bizden isteklerini geri çevirmiyoruz artık bundan sonrası Çubukspor yöneticilerine ve futbolcularına kaldı. Bizde onlardan 3. ligi çıkmalarını istiyoruz ve bekliyoruz” dedi. (H.Yiğiner)



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.