Stad caddesin'de off road...!

Stad caddesin'de off road...!

Belediye tarafından ilçe içindeki cadde ve ara sokaklarda yapılan çalışmalar zaman zaman vatandaşı isyan etme noktasına getiriyor.

 

Cumhuriyet Mahallesi stad caddesin'de yapılan altyapı çalışmaların'dan dolayı oluşan çukurlar ve ortada duran kablolar vatandaşı isyan etme noktasına getirdi.Off road yarışlarındaki pist görüntüsünü andıran yolda sürücüler araçlarımız jeep değilki yol'da rahat gidebilelim diyerek yolun bir'an önce düzeltilmesini istediler.

 

 


'Kazaya davetiye çıkartıyor'

Vatandaşlar Yetkililere seslenerek ;Arabamızla yola çıkamaz olduk. 10 metre gidip frene basıyoruz. Arabamızın bütün aksamları bozuldu, bozulacak. Bu nedenle, kazılan yerler yama da olsa asfaltnamaz mı? bu çukurlar bizim için büyük tehlikeler oluşturuyor. Cadde'de 20-30 kilometre hızla gitmek, trafik kazasına da davetiye çıkartıyor. Yetkililer bunu düşünerek, çalışmaları daha da titizlikle yapmalı. Gerekli makamların çalışmalar konusunda daha titiz davranacığını düşünüyoruz dediler.


Bir'de ucu dışarda olan kablolar insanların hayatını tehlikeye sokuyor,Elektrik kablolarının bir'an önce torak altına alınmasını isteyen vatandaşlar,insan hayatı bukadar ucuz değil elektrik çarpması sonucu,yada çukura düşerek bir vatandaşımız hayatını kaybederse bunun soromlusu kim olacak diyen vatandaşlar Çukurların bir'an önce kapatılmasını ve kabloların toprak altına alınmasını istediler.

                                                                                                    (Ç.H.)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.