Sporculardan Başkan Acehan'a ziyaret

Sporculardan Başkan Acehan'a ziyaret

Çubuk Belediyesi tarafından açılan güreş ve olimpik okçuluk kursuna katılan sporcular antrenörleri ile Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret etti.

Çubuk Belediyesi tarafından açılan güreş ve olimpik okçuluk kursuna katılan sporcular antrenörleri ile Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret etti.

Çubuk'ta spora olan ilgiyi artırmak amacıyla olimpik ve geleneksel okçuluk, güreş, basketbol ve voleybol kursları açtıklarını hatırlatan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, "Spor yapmak isteyen gençlere her türlü imkanı sağlamaya hazırız" dedi.

Açılan kurslara gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu söyleyen Başkan Acehan, "Sağlık yoksa hayatta hiçbir şeyin önemi yok. Sağlıklı bir yaşamın yolu ise spordan geçiyor. Spor yapmak isteyen çocuklarımıza ise her türlü imkanı sağlamaya hazırız. Açtığımız kurslar da bunun bir göstergesidir" diye konuştu.

Açılan kursları bir kulüp altında toplayacaklarını anlatan Başkan Acehan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim için geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız çok değerli. Bizler sizin için ne yapsak azdır. Ancak bu yapılanlara bu kadar ilginin olmasının az olduğunu düşünüyorum. Biraz daha çok ilgi bekliyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde Çubuk Belediyesporu da kurarak tüm açılan kursları bir çatı altında toplayacağız. Ayrıca Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Merkez Yerleşkesinde bulunan büyük bir binayı tadilat yaparak spor merkezi haline getireceğiz. Çubuk Belediyespor Kulübünün merkezi burası olacak ve tüm sportif faaliyetler burada devam edecek."

Daha sonra güreş antrenörü Seyit Özdemir ve olimpik okçuluk antrenörü Murat Arıöz, kurslar ve sporcuların durumları hakkında bilgi verdi. Başkan Acehan, sporcuların taleplerini dinledi.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/ankara-haber/sporculardan-baskan-acehana-ziyaret-1472529/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.