Sporcular  Başarılarını Özden ile Paylaştı

Sporcular Başarılarını Özden ile Paylaştı

Çubuklu Sporcular Başarılarını Belediye Başkanı Özden ile Paylaştı

Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında Ankara Etlik Koşu Parkurunda yapılan final yarışmasına katılan Çubuklu sporcular elde ettikleri başarıları Belediye Başkanı Lokman Özden ile paylaştılar.

Çubuk'ta yapılan yarışmada dereceye giren 16 sporcu 7 Nisan'da Ankara Etlik Koşu Parkurunda final yarışlarına katıldılar. Atletizm yarışmasına katılan 16 sporcu antrenörleri ile Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i ziyaret ettiler.

Yapılan yarışmayla ve elde ettikleri derecelerle ilgili Başkan Özden'e bilgi veren ilçe spor koordinatörü Yalçın Arıcan, şunları söyledi:

'Final yarışlarında erkekler ve bayanlar kategorilerinde 1500-2000 metrede yarışan sporcularımızdan, erkekler de 1500 metre de koşan Ömer Kısa ikinci oldu. 2000 metrede koşan Sedat Genç beşinci ve Muhammet Ali Şahin altıncı oldu. Ayrıca Ankara genel klasmanında takımımızın ikinci oldu. Çok kısa bir sürede hazırlık yaparak, bu başarıyı elde ettik. Sadece 11 defa antrenman yapabildik. Önümüzdeki yıl bu başarıyı daha da çok artıracağız.'

On altı sporcunun sevinçlerini ve kupalarını kendisiyle paylaşmalarından son derece mutlu olduğunu kaydeden Başkan Özden, elde edilen başarı ile sporcuların ilçenin gururu olduklarını vurguladı. Eğitime ve sporcuya her zaman imkanları ölçüsünde destek verdiklerini belirten Başkan Özden, takımın gösterdiği başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Özden, 'Başta eğitim olmak üzere spor dallarının hepsine önem veriyoruz ve elimizden gelen katkıyı vermeye çalışıyoruz. Ben ilçemizde yaşayan tüm gençlerle gurur duyuyorum' dedi.

Sinop'ta yapılacak müsabakalara katılmayı hak kazanan sporcular, bu sevinçlerini başkanları ile paylaşmak istediklerini ve yeni kupaları ilçelerine kazandırmak için mücadele edeceklerini söylediler.

Daha sonra bir süre sporcularla kendi öğrenim günlerinden örnekler vererek sohbet eden Başkan Özden, minik misafirlerine çeşitli ikramlarda da bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum