Soylu’dan Anneler Günü'ne Özel Kampanya

Soylu’dan Anneler Günü'ne Özel Kampanya

Soylu Ticaret’in Anneler Günü için özel olarak hazırladığı kampanya ile hem evinizi, hem mutfağınızı yenileyin, hem de annenizi mutlu edin.

Soylu Ticaret’in Anneler Günü için özel olarak hazırladığı kampanya ile hem evinizi, hem mutfağınızı yenileyin, hem de annenizi mutlu edin.

Annesini mutlu etmek isteyenlere özel kampanya

Annenize çok özel bir hediye vermek, diğer taraftan da eviniz dekorasyonun ve mutfağınızdaki pek çok ürünü yenilemek istiyorsanız Soylu Ticaret’in yeni kampanyası tam size göre.

Düzenlediği avantajlı kampanyaları ve binlerce parçadan oluşan geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken Soylu Ticaret kaliteyi uygun fiyatla tüketicilerine sunmaya devam ediyor.

-Soylu Ticaret’te Anneler Günü kampanyası başladı

Soylu Ticaret, anneler günü kampanyasında 5-15 Mayıs tarihlerinde elektrikli eşyalarından mutfak gereçlerine, hediyeliklerden çeyiz setlerine kadar geniş bir yelpazede ürünlerini ‘Anneler Günü’ne özel indirimlerle müşterilerine sunuyor.

Soylu Ticaret’ten alış veriş yapanlar Korkmaz, Biev, Kütahya Persolen, Güral Porselen, Phılıps, Braun, Tefal, Arzum, Arnica, Fakir, Blue House, Mehtap, Taç Ev Tekstili, Tantitoni, Sedef Avize, Hisar, Pierre Cardin Porselen gibi birçok markanın binlerce çeşit ürünlerinden yapacakları alışverişlerde %20’den %50’iye varan indirim fırsatından yararlanacaklar.

Soylu Ticaret Cumhuriyet Mahallesi Mutlu Sokak No:5 Çubuk Şehir Müzesi karşısı

Soylu Ticaret Anneler Gününe Özel Kampanya, avizelerde, nevresim takımlarında yüzde 50’iye varan indirim imkanları ile Annenize sevginizi anlatmanın yolunu sizlere sunuyor.

2dsc07499-vert-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.