Soylu’da Yüzlerce Marka Binlerce Çeşit Ürün Sizleri Bekliyor

Soylu’da Yüzlerce Marka Binlerce Çeşit Ürün Sizleri Bekliyor

Müşterilerine sunduğu geniş ürün yelpazesi, düşük fiyat garantisi ve en iyi hizmet kalitesi ile dikkat çeken Soylu Ticaret, Çubuk’un gururu olmaya devam ediyor.

Müşterilerine sunduğu geniş ürün yelpazesi, düşük fiyat garantisi ve en iyi hizmet kalitesi ile dikkat çeken Soylu Ticaret, Çubuk’un gururu olmaya devam ediyor.

Çubuk’un en büyük züccaciye ve küçük ev aletleri satış mağazası olan Soylu Ticaret, on binlere aşkın müşteri portföyüne yüzlerce marka ve binlerce çeşit ürünü satışa sunmaya devam ediyor.

"En İyi Fiyat Garantisi" sunan Soylu Ticaret müşterilerine, özel kampanyalardan faydalandırıyor.

Soylu Ticarette, züccaciye grubundaki porselen yemek takımları, çelik çeyiz setleri, çatal bıçak takımları, kahvaltı ve cam bardak setleriyle birlikte granit ve seramik pişiricilerinde aralarında olduğu binden fazla çeşit ürününü Çubukluların beğenisine sunuyor.

Küçük ev aletleri kategorisindeyse, elektrikli süpürge, ütü, gıda-içecek hazırlama, pişirme ve kızartma gereçleriyle birlikte, kişisel bakım ürünleri, vantilatör, hava nemlendirici, aspiratör, sebil gibi ev gereçlerinden oluşan ürünler  de müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

Çubuk’ta son yıların en çok popülerleşen markalardan bir tanesi olan Soylu Ticaret,  Korkmaz -  Biev - Kütahya Porsolen -  Güral Porselen -  Phılıps – Braun – Tefal – Arzum – Arnica – Fakir - Blue House – Mehtap - Taç Ev Tekstili – Tantitoni - Sedef Avize – Hisar - Pierre Cardin Porselen markaları ile de dikkat çekmektedir. Uygun fiyata kaliteli ürün almak isteyenlerin ilk tercihi Soylu Ticaret olmaktadır.

Züccaciye, Hediyelik, Ev Tekstilinde hizmetlerini sürdüren Soylu Ticarette, yüzlerce marka ve binlerce çeşit ürünler ile sizleri bekliyor.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Mutlu Sokak No:5 Çubuk Şehir Müzesi Karşısında hizmetinizde

TEL: 0312 837 40 50 – 0312 838 45 45

Kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlarla bulacağınız tek adres

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.