Soylu Ticaret’ten Sevgililer Gününe Özel Kampanya

Soylu Ticaret’ten Sevgililer Gününe Özel Kampanya

Çubuk ilçesinde faaliyet gösteren Soylu Ticaret, müşterilerine Sevgililer Gününe özel özel indirim ve fırsat seçenekleriyle kampanya başlattı.

Çubuk ilçesinde faaliyet gösteren Soylu Ticaret, müşterilerine Sevgililer Gününe özel özel indirim ve fırsat seçenekleriyle kampanya başlattı.

Türkiye’de ve dünyada 14 Şubat bilindiği üzere sevgililer günü olarak kutlanıyor. Bu günde eşler, sevgililer birbirlerine hediyeler alıyor günlerini kutluyorlar. Bu günlerde önem verilen hatta en önemli konu hediye. Hediyeler ise bilindiği üzere Çubuk’ta Soylu Ticaret’ten alınır.

Çubuk’un en büyük züccaciye ve küçük ev aletleri satış mağazası olan Soylu Ticaret, Sevgililer Gününe Özel yüzlerce marka ve binlerce çeşit ürünü özel fiyatla satışa sunmaya başladı.

Çeyiz setleri, tencere setleri, porselen takımları, çatal kaşık bıçak setleri, yemek takımları, cam sofra ürünleri, çay & kahve setleri, sofra ve mutfak setleri, çocuk setleri, avize ve sarkıt modelleri, kahve takımları, elektrikli ev aletleri, banyo ürünleri, mutfak ürünleri, aydınlatma, ev tekstili, plastik mutfak ürünleri, plastik temizlik ürünleri, banyo ürünleri - plastik ev ürünleri, led li avize çeşitleri, kumandalı avize çeşitleri, metal ve cam avize çeşitleri, yatak örtüleri, nakışlı nevrestim akımları, pikeli setler, gelin setleri ve daha sayamadığımız binlerce çeşit, 100’e yakın markayı bir arada bulunduran Soylu Tücaret, Sevgililer Gününe Özel indirimler yaptı.

Karlı ve kaliteli alışverişin adresi olarak tercih edilen Soylu Ticaret, sürpriz indirimlerle Sevgililer Gününde de özel fiyatlı ürünler ve kampanyalarıyla büyük ilgi görüyor.

2016 yılı yeni hediyeler, yeni 14 Şubat sevgililer günü yaklaşırken erkeğe ve kadına alınabilecek hediyeler ve 14 Şubat sevgililer günü en güzel hediyeleri sizler için derledik:

Erkek Sevgiliye Ne Hediye Alınır?

14 Şubatta sevgiliniz eğer erkek ise ona tıraş makinası alabilirsiniz. Her erkeğin hoşuna giden bir hediye olduğu aşikar. Erkekler günlük tıraş oldukları için işlerini kolaylaştıracak hediyeden de memnun oluyorlar haliyle. Diğer seçenek olarak; iş yerine duvar saati, tablo, masa süsleri, kahve seti, çay makinası, kahve makinası, bornoz takımı, lezzetli yemeklerin pişirileceği yemek takımı alınabilecek en güzel hediyeler bunlardır. Artık gerisi sizin tercihiniz.

Kız Sevgiliye Ne Hediye Alınır?

Eğer partneriniz kız ise sizin için hediyeden bol bir şey yok diyebilirim. Ama böyle dediğime bakmayın kadınların da bir öncelik sırası vardır. Mesela ilk önce isteyecekleri şey -bir sürü olmasına rağmen- epilasyon aletleridir. Kadınlar saç kurutma makinası, saç bakım seti, epilasyon aletlerine bayılırlar. Bir diğer seçenek ise mutfak araç ve gereçleridir. Mutfak araç ve gereçleri diye sınırlandığına bakmayın. Yemek takımları, tencere takımları, fırınlı ocaklar, kahvaltılık takımları, kaşık çatal takımları vs. hepsi içerisine girer. Bunların dışında elbette göz kamaştırıcı hediyeler isterler. Mesela elektrikli süpürge, ütü, mutfak robotu, en önemlisi de yatak takımları, çarşaf takımları gibi hediyeler kadınların gözdeleri arasındadır. Sevgiliye hediye almak bazen uzunca düşünmeyi gerektirebilir. Bu konuda Soylu Ticaret olarak size yardımcı olabiliriz. Ayrıca onun ağzından çıkan ve “keşke benim olsa” gibi sözler söylediği bir ürüne daha önce şahit olduysanız bu her zaman en çok prim yapan seçenektir.

sevgililr-gunu-soylu-1.jpg

sevgililr-gunu-soylu-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.