Soylu Ticaret’ten Öğretmenler Gününe Özel Kampanyalar

Soylu Ticaret’ten Öğretmenler Gününe Özel Kampanyalar

Çubuk ilçesinde faaliyet gösteren Soylu Ticaret, müşterilerini 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel indirim ve fırsat seçenekleriyle ağırlıyor.

Çubuk ilçesinde faaliyet gösteren Soylu Ticaret, müşterilerini 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel indirim ve fırsat seçenekleriyle ağırlıyor.

Çubuk’un en büyük züccaciye ve küçük ev aletleri satış mağazası olan Soylu Ticaret, on binlere aşkın müşteri portföyüne yüzlerce marka ve binlerce çeşit ürünü satışa sunmaya devam ediyor.

Çeyiz setleri, tencere setleri, porselen takımları, çatal kaşık bıçak setleri, yemek takımları, cam sofra ürünleri, çay & kahve setleri, sofra ve mutfak setleri, çocuk setleri, avize ve sarkıt modelleri, kahve takımları, elektrikli ev aletleri, banyo ürünleri, mutfak ürünleri, aydınlatma, ev tekstili, plastik mutfak ürünleri, plastik temizlik ürünleri, banyo ürünleri - plastik ev ürünleri, led li avize çeşitleri, kumandalı avize çeşitleri, metal ve cam avize çeşitleri, yatak örtüleri, nakışlı nevrestim akımları, pikeli setler, gelin setleri ve daha sayamadığımız binlerce çeşit, 100’e yakın markayı bir arada bulunduran Soylu Tücaret, 24 Kasım Öğretmenler Günü özel indirimler yaptı.

soyluda-ogretmenlere-ozel-kampanya.jpg

Karlı ve kaliteli alışverişin adresi olarak tercih edilen Soylu Ticaret, yüzde 30 ile yüzde 50 arasında değişen oranlarda indirim özel fiyatlı ürünler ve kampanyalarıyla büyük ilgi görüyor.

Aydınlık bir gelecek için canla başla çalışan öğretmenlerimize ve onlara hediye almak isteyen öğrencilerimize özel kampanya gerçekleştirdiklerini söyleyen Soylu Ticaret’in Sahiplerinden Tahir Sipahi, bu özel günde öğretmenleri hiçbir zaman unutmayacağını hissettirmek isteyenlere şık ve kullanışlı birçok hediye seçeneği sunduklarını söyledi. Firma olarak hayatında çok önemli bir yere sahip olan öğretmenine sevgisini göstermek isteyen öğrenciler için geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını ifade eden Sipahi, kendilerinin de yaptıkları özel indirimlerle bu özel günde öğrencilere destek olmaya ve alışverişlerine renk katmaya çalıştıklarını kaydetti.

Müşterilerine sunduğu geniş ürün yelpazesi, düşük fiyat garantisi ve en iyi hizmet kalitesi ile dikkat çeken Soylu Ticaret, Çubuk’un gururu olmaya devam ediyor

 

soyluda-ogretmenlere-ozel-kampanya-vert.jpg2dsc01591.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.