Soğuk Havada Pazar Devri Kapanıyor

Soğuk Havada Pazar Devri Kapanıyor

Soğuk havada pazarda dolaşarak hasta olmayın Gökçe Manav Gross’a gelin sıcacık ortamda pazardan daha ucuza alış veriş yapın.

Soğuk havada pazarda dolaşarak hasta olmayın Gökçe Manav Gross’a gelin sıcacık ortamda pazardan daha ucuza alış veriş yapın.

Sokakta pazar devri Gökçe Manav Gross ile kapanıyor

Tarladan eve sloganıyla yola çıkan Gökçe Manav Gross, sağlıklı beslenme ve kaliteli yaşama isteği olan insanlara hizmet etmenin sevincini yaşıyor. Doğal ürünler ile yılın her mevsiminin Çubukluları buluşturan Gökçe Manav Gross, uygun fiyat politikasıyla da üreticiden tüketiciye doğal gıdalar almanın avantajlarını sunuyor.

Finike Portakalı ve İzmir Mandalinasının Çubuk Yolculuğu

Finike Ovasından portakal, İzmir’den Mandalina, Anamur’dan muz, Hindistan’dan ceviz her şey yerinden Gökçe Manav Gross’a, buradan doğrudan halka satış.   

Kaliteden ve Lezzetten anlayanların tercihi

Her gün kaliteli ürün ve günlük ürün satışa sunan Gökçe Manav Gross’ta her Çarşamba ve Perşembe günleri halk günleri yapıyor. Daha çok “kaliteden ve lezzetten anlayanlar” tercih ediyor. Hamile kadınlar ve yeni doğum yapmış anneler de Gökçe Manav Gross’u tercih ediyor.

‘Dalından Manava’ ve ‘Ailenizin Manavı’ sloganları ile 50 yıllık geçmişi olana Ahmet Gökçe’nin oğulları tarafından hizmete açılan Gökçe Manav Gross, meyve ve sebzenin her çeşidini müşterilerine günlük getirerek hem taze hem kaliteli hem de hesaplı alışveriş yapma imkanı veriyor.

 Yerli sebze ve meyvelerin yanı sıra tropikal meyve ve sebzeleri de bulunduğu Gökçe Manav Gross’da ürünlerin fiyatlarının bütçelere uygun olması da dikkatlerden kaçmıyor.

-Pazarda elinizde ağır poşetlerle kendinize işkence yapmayın

Müşterilerine en iyi bir şekilde hizmet etmek isteyen Gökçe Manav Gross, Çarşamba ve Perşembe günleri halk günleri uyguluyor.

2dsc06697-001.jpg

manav-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.