Soba'dan Spor Kulüplerine Yardım

Soba'dan Spor Kulüplerine Yardım

Çubuk’taki Spor Kulüplerine Çubuk Belediyesi Başkanvekili Halil Soba, çorabından eşofmanına kadar malzeme yardımında bulundu.


Çubuk Belediyesi tarafından Çubuk da bulunan Çubuk Spor Kulübü ve Çubuk Gençlik Spor Kulübünün A ve B takımlarına, çorabından eşofmanına, futbol topundan çantasına kadar malzeme dağıtıldı.

""SPORUN HER DALINA ÖNEM VERİYORUZ""

Başkanvekili Soba, Çubuk Belediyesi olarak sporun her dalına büyük önem verdiklerini, imkanları doğrultusunda Spor Kulüplerine malzeme dağıttıklarını belirtti. Sporu ve sporcuları sevdiğini belirten Soba, gençlere yapılan yatırımın en değerli yatırım olduğunun altını çizdi. Kulüp hocalarına yönelik yaptığı konuşmada Soba, yaptıkları işin ehemmiyetini vurguladı. Kulüp hocaları ile ve yöneticileri ile bir süre sohbet eden Soba, kulüplerin isteklerini ve şikayetlerini de not aldı.

Çubuk Gençlik Spor yöneticilerinden Murat Şan, ilçede spor"a büyük oranda istekli gençler ve aileleri olduğunun altını çizerek maddi imkansızlıklar yüzünden talebi karşılayamadıklarını belirtti. Kendilerine imkan verildiği taktirde gençlere sahip çıkarak ellerinden tutacaklarının altını çizen Şan, Başkanvekili Halil Soba"ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Soba, spor kulüplerine, ayakkabısından, şortuna, eşofmanından çorabına, formasından çantasına kadar spor malzemelerinin dağıtımını kulüp hocalarına makamında verdi. Çubuk Gençlik Spor"un Amatör takımına 26 adet eşofman, 26 adet yağmurluk, A Genç Takıma 26 adet futbol ayakkabısı 20 adet futbol topu ve Çubukspor"un A Genç Takımına 18 adet takım forması, B Genç Takıma 18 adet takım forması, 20 adet futbol topu, 4 adet kaleci eldiveni ile 50 çift idman çorabından oluşan malzeme yardımı yapıldı. Yardımları Çubukspor Kulübü adına B Genç Takım Hocası Oktay Demirci alırken, Çubuk Genç Spor Kulübü yöneticileri Murat Şan, Hüseyin Şan, Ercan Yerli ve Sadık Karabal aldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum