Soba'dan Kadınlar Günü Mesajı

Soba'dan Kadınlar Günü Mesajı

Çubuk Belediye Başkanvekili Halil Soba, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çubuk Belediye Başkanvekili Halil Soba, ""Bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden biri, kadınlarına verilen değerdir"" dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Soba, "8 Mart günü insanlığın, kadınların sorunlarını hatırlaması, çözüm yollarının bulunması ve yapılan uygulamaların gözden geçirilmesi için önemli bir fırsattır. Bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden biri de, kadınlarına verilen değerdir. Özellikle ilçemizde yaşayan fedakar, cefakar ve baş tacı tüm kadınların 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlarım""dedi.

Soba, kalkınma için politika belirleme ve karar verme süreçlerinde, kadınların eşit düzeyde katılımları önemli bir gerekliliktir. Kadınların, yasalar önünde dünya standartlarında erkeklerle eşit haklara sahip olduğunu belirten Soba, ancak yasalarla verilen hakların yeterli olmadığını ifade etti. Kadınların ekonomik, sosyal ve siyasi alanda daha da yüksek düzeyde yer almalarını temenni ettiğini vurgulayan Soba, Kadınların bir günlüğüne değil 365 gün hatırlanmasını ve her gün değer verilmesini temenni ettiğini belirtti. Soba sözlerine şöyle devam etti:""Bu duygu ve düşüncelerle, Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlarımızın barış ve mutluluk, fırsat eşitliği ve eşit haklar için verdikleri mücadeleyi içtenlikle desteklerim""şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.