Slovekyalılar Çubuk'ta

Slovekyalılar Çubuk'ta

Çubuk Belediyesi ve Slovakya’nın Sabinov Belediyesi kardeş şehir olması münasebeti ile aralarında Sabinov Belediye Başkanı, eşi, öğretmenler ve öğrenciler den oluşan grup ile bazı etkinlilere katılacaklar.

Çubuk Belediyesi Kardeş Belediye olan Slovakya"nın Sabinov Belediye Başkanı ,Eşi , Kültür Müdürü, Belediye Santaçıları ve öğrenciler Pazartesi günü çubuk'a geldi.

Öğrenciler Çubuk Belediyesi tarafından belirlenen kardeş ailelere teslim edildi. Pazartesi günü Çubuk belediye Başkanını ziyaret eden Sabinov Belediye Başkanı, eşi misafir heyet daha sonra Çubuk İlçe Kaymakamı Meftun Dallı"yı makamında ziyaret ettiler.

Kaymakamlığı ziyaretten sonra Çubuk II barajına çıkan misafir heyet ve kardeş aileler Çubuk Belediyesi tarafından verilen yemekten sonra Karagöl"e hareket etti.

Altı gün Çubuk'ta kalacak olan Sabinov heyetinde bulunan öğrenciler 23 Nisan Ulusal Çocuk Bayramı şenliklerine katılacaklar.

Kardeş Şehir Sabinov"dan gelen misafir heyet altı günlük ziyaretlerinde Ankara"nın tarihi ve turistik yerlerini gezecekler. Slovakya"nın Ankara Büyükelçiliğinde yapılacak olan bazı etkinliklere katılacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum