Siyasi Parti Temsilcileriyle Seçim İstişare Toplantısı Yapıldı

Siyasi Parti Temsilcileriyle Seçim İstişare Toplantısı Yapıldı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi, sırasında ve sonrasında alınacak tedbirler ve seçimin güven içerisinde geçirilmesi için istişare toplantısı Kaymakam Uğur SEZER başkanlığında yapıldı.

Toplantıya İlçe Kaymakam'ı Uğur SEZER,Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay ACEHAN, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, İlçe Jandarma Komutanı Umut GÜRSES, AK Parti İlçe Başkanı Erhan KUŞÇU, AK Parti Çubuk Belediye Başkan adayı Baki DEMİRBAŞ, MHP İlçe Başkanı Ali ÇANKAYA, CHP İlçe Başkanı Vural ÇOKCAN, İyi Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim ÖZDEMİR, İyi Parti Çubuk Belediye Başkan adayı Mustafa AYDOS, BBP İlçe Başkanı İdris BATUR, BBP Çubuk Belediye Başkan adayı Hayrettin BAL, SP İlçe Başkanı Yusuf MERTOĞLU, SP Çubuk Belediye Başkan adayı Süleyman HAKSEVER, BTP İlçe Başkanı Mazhar ÇAYIR, BTP Çubuk Belediye Başkan adayı İzzet YAŞAR ve Bağımsız Aday Ramazan DURUT ile istişare toplantısı yapıldı.

Kaymakam Sezer, seçim öncesi, seçim günü ve sonrasında alınacak tedbirlere değinerek, siyasi partilere bu konuda büyük görevler düştüğünü belirtti. Birlik, beraberlik ve huzur içinde bir seçim geçirilmesi için her türlü önlem ve tedbirin alınacağını belirten Kaymakam Sezer, herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirtti. Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı toplantıdan memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaymakam Sezer, toplantıya katılan İlçe Başkanlarına ve Belediye Başkan Adaylarına teşekkür etti. Seçimin ülkemiz, milletimiz ve ilçemiz için hayırlı olması temennisiyle tüm partilere ve Başkan adaylarına başarılar dileyen Kaymakam Uğur SEZER, seçimden sonra da hep birlikte ilçemiz için çalışmaya, istişareye devam edileceğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.