Siyasi Parti İilçe Başkanları Bir Araya Geldi

Siyasi Parti İilçe Başkanları Bir Araya Geldi

Çubuk'ta bulunan Siyasi Parti İlçe Başkanları seçim öncesi ikinci kez bir araya gelerek seçim öncesi ve seçim sonrası yapılacaklar hakkında istişare de bulundular.

Çubuk"ta bulunan Siyasi Parti İlçe Başkanları seçim öncesi ikinci kez bir araya gelerek seçim öncesi ve seçim sonrası yapılacaklar hakkında istişare de bulundular.

Yerel seçimler için sandık başına gitmeye kısa süre kala ilçede bulunan ve seçimlere katılacak tüm Siyasi Parti İlçe Başkanları bir araya gelerek, seçim sürecinde ve sonrasında yapılacaklar hakkında istişare ettiler.

Toplantıya, Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, MHP İlçe Başkanı Celal Keser, CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, BBP İlçe Başkanı M. Şevki Arıcı, DSP Belediye Başkan adayı Haluk Aras ve basın mensupları katıldılar.

Seçim sürecinde ilçede yapılacak bayrak asma konusunda mümkün olduğunca az masraf ve israf yapılmasını isteyen Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, görüntü ve çevre kirliliğini ilçe başkanları olarak önlemek gerektiğini vurguladı. MHP ilçe teşkilatının başlatmış olduğu bu kahvaltı uygulamasının her hafta devam etmesini ümit eden Acehan, seçimden sonrada bir araya gelerek ilçe mesellerini birlikte istişare etmeleri gerektiğini ve bunun ilçe için önemine işaret ederek sözlerine şöyle devam etti:"" Hepimizin amacı Çubuk"a hizmet etmek ve gelecekte çocuklarımızın iyi bir ortamda yaşamasını sağlamak için mücadele veriyoruz. Bu bir yarıştır. Bu yarışın bir düzen içerisinde geçmesini diliyorum. Çünkü hepimiz siyasetten öncede sonrada dostuz, kardeşiz ve ağabeyiz. Dolayısıyla ben birlikte beraber olmayı ve bu ortamı sevdim. Tabii ki bizler aklı başında insanlarız, ancak gençlerimiz veya fanatik olanlar olabilirler. Bu gruplarımızı biz kontrol edeceğiz ve aksi bir durumda kontrolleri elimize alabilmek için derhal haberleşme kanalı kuracağız. Bende herkesin telefonu var. Olumsuz bir şey olduğunda derhal müdahale edeceğiz. Geçen hafta bunun örneğini yaşadık. Bizlere telefon gelir gelmez hemen müdahale ettik. Kimseyi incitmeye hakkımız yok. Bu güzel yarışın güzel bir ortamda geçirilmesi için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Tüm siyasi partili arkadaşlar gerçekten seçimi sürecini olgunluk içerisinde götürüyoruz. Haber kanallarımız haberleşme kanallarımız açık olsun her türlü olumsuzluğu değerlendirelim. Kim hak ediyorsa o kazansın"" dedi

Bir birlerinin seçim mitinglerini, aktivitelerini saygıyla karşılanması gerektiğini belirten Acehan, biri miting yaparken diğer partilerden hiç kimse diğer tarafı rencide edecek sözler konuşmaması gerektiğinin altını çizdi. Ufak tefek şeyleri kendi aralarında halletmeleri gerektiğini vurgulayan Acehan, amaçlarının 29 Martı seçimlerini sağ salim geçirmek olduğunu ifade etti.

Seçim bürolarının önünden hariç her yere bayrak asılmaması gerektiğini belirten CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, mevcut yasaların uygulanması gerektiğini vurguladı. Yeşiltepe, sandık başlarında duran kişilere anlayışlı ve tarafsız davranmaları konusunda uyarılması gerektiğini belirtti. Yeşiltepe, kendisinin CHP İlçe başkanı olarak tüm partililerine sahip çıkarak seçimin birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmesini sağlayacaklarının altını çizdi.

BBP İlçe Başkanı Şevki Arıcı, artık konuşan, sorgulayan bir toplum olunması gerektiğini belirterek, her halükarda Çubuk"un kazanmasının sağlanması gerektiğini vurguladı.

Seçim sürecinde yaşadıkları sorunları ve yaşanmamasını istedikleri sorunların masaya yatırıldığı toplantıda tüm parti temsilcilerinden birlik ve beraberliği zedeleyici herhangi bir girişimde bulunulmaması konusunda ortak karar çıktı.



H.Yiğiner

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum